𝐘𝐄𝐍𝐀 崔叡娜 連登討論區 (2) 搖滾DNA開拓Good Morning!元氣回歸!

999 回覆
7 Like 5 Dislike
樂華冇日本分公司
而且韓團一般響日本出歌出碟都會搵果邊嘅娛樂公司合作伙伴 然後所有宣傳同出歌都交俾對方去搞

所以日本嘅工作安排的確唔係同樂華有直接關係 但其實佢可以搵間好d嘅
兩個官號都冇Repost
其實係咪admin set錯時間
好迷,原來呢個fansite都無follow到日單MV出嘅日子
呢間到底係咩公司嚟
認真我覺得交俾日本班飯自己負責宣傳都好過而家幾倍
連官號都冇提過出咗DNA MV
但sony有投資 其實應該唔差?
至少上次都上First take
sony響日本都投資左唔少娛樂公司 有好有唔好
所以除非係sony其下嘅公司 否則都冇直接關係 最後都係睇間公司嘅管理層識唔識做野

所以希望之後正式出專時幫鴨做好d宣傳 搞多d活動就夠
bubble updates

我哋多謝你為大地帶來美好就真

https://x.com/dear_jigumi/status/1754181296585367908?s=46&t=uumgEaWogwwVTUL5COJNkw
認真講今次CB幾完滿
除咗M2 冇太多FanCam
但形象多而且正~
互動嗰啲都見到佢好Enjoy~
Dancers 都鍾意同佢一齊玩
經歷低潮之後可以元氣滿滿復活
作為鴨飯都覺得好開心
新年肯定有直播,期待!
但唔知有冇B站翻譯了
https://x.com/godchoiyena/status/1754359031555383509?s=20
突發!!3月30-31號嘅香港KCON有鴨!!!

各dancer ig相
會黎k con
我屌!我屌!我要返香港啊
我覺得佢TCam 當Hcam
定啲,KCON好似今年仲會有英國場
只係lineup係咪都有鴨就未有咁快肯定得到
同埋如果太多男團放題或者撲唔到飛
我就個兩日都係唔請假再之後補睇返live算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞