3叔部s9平板可以買嗎

121 回覆
8 Like 25 Dislike
旋轉收咗部全新a9 $650
只睇片唔打機
冇投訴
呀生
你其實係咪弱智

講緊個畫面面積細左
你就係度睇段片係咪放大左
見的士佬買an tablet 多開apps

取代左多部電話, 又唔洗插到成個錶台線
Chromebook or Chromebook tablet 可以考慮下
你知唔知S6個解析度幾多
2000X1200呀,10:6呀
IPAD 9呢,2160 x 1620,12:9
你而家睇咩片呀?16:9呀
乜你都唔覺S6完全冇黑邊冇問題架咩
你搵條16:9既片,S6就填寬放大至2133X1200,左右比人CUT走133px就唔駛理,iPad就要完完整整唔cut得
咁樣比較法架咩

雖然如果同樣填長S6都肯定面積大d,但肯定唔會咁明顯
samsung tab s7 開始就可以買
要睇片建議上plus以上型號 大D加有oled
唔介意支那機就小米pad 6 pro vivo pad 2 oppo pad 2
10:6 = 15:9
15:9定12:9 邊個比較接近16:9 其實都真係唔洗講
剛剛買咗S9 FE 一般睇戲上網夠用
點解唔寫5:3咁咪覺得差更加遠
咁撚弱智唔怪得做ifanboy
15:9 16:9 16:10 咁樣會易d比較
佢trade in 多$2500 回贈係唔係最抵買
做到聽日
用緊ipad系列
但我知道 唔等tab s9走去買tab s8既,應該係弱智
主要係粒cpu,s9係台積電既gen2 cpu
耗電同熱量差好遠
好似係
講真我喺度諗緊將個Samsung AI擺喺Tablet度應該幾爽
咁認真同個低能果粉解釋
留名
.)))) 乜你都唔覺S6完全冇黑邊冇問題架咩. ((((

iFan 真係好撚痴線
真真正正有屎都食
買左部s9ultra睇片一流
又可以公司打ps xbox
返工必備
s6 lite有畫面cut 咗 而ipad無cut到畫面

如果要apple to apple
ipad都要cut 畫面先證明到邊個大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞