3叔部s9平板可以買嗎

121 回覆
8 Like 25 Dislike
s9好貴又冇乜減價
s7開始已經好好用
唔洗帶住周圍走嘅話,建議入S9U,個mon要嚟睇片真係好好J。edu賣緊7千幾,計埋trade in 2500回贈,價錢唔會同S9差好遠
你用咩app睇劇先
Sor 記錯咗,但日常使用真係唔係好覺,當然拍埋120Hz手機就好覺
淨係系統穩定同用幾年都唔壞就屌打三叔啦 插sd 卡? 多鳩餘down 晒成套劇都唔知用唔用得晒100gb, 防水 仲多餘 邊有人會拎住部ipad 沖涼 游水?
老母年紀40-50 i pad
老母年紀60以上 大陸and tab就算 因為個spec再勁都未必會用
你同個中晒農藥毒嘅講咁多無用架
要幾井底先會覺得人人都用唔晒100GB同埋防水無用,淨係唔洗驚唔小心倒瀉水都夠實際啦,6000買部咁嘅垃圾仲要當寶你真係只此一家
究竟隻眼有幾盲先睇唔到樓主個用途 人地樓主咪講左睇片打下機 比老母用 點用到100gb 阿 用下你個腦啦 唔係好似你咁down 埋啲咸片落晒部ipad 到 唔del 阿 倒瀉水 你確定倒瀉水係會整壞部ipad? 如果你係有心對住佢個充電lon 到倒 我真係冇你符, 6000蚊買緊系統穩定 實用 用幾年都係流暢玩到 講真ipad m1 屌打你個垃圾3叔啦 係3星呢啲 用一年貨仔 又慢又剩 係你先當佢心頭好 只此你一家
你要吹到沖涼拎部pad出嚟 睇 而唔係用手機咁撚on9 嘅事又盲撐去為駁而駁 無任歡迎, 講緊用途 你又講配件 送乜送乜 你係要講送野 你叫樓主 唔好買 等申請信用卡 個陣 free 部ipad 先用麻 andriod 穩定真係得你地班盲撐撚講得出 上網各種評論證實 你睇唔到 咁由佢 繼續買一兩年瓜柴嘅機
其實iPad定位真係9唔搭8而家搞到

淨係要睇片Samsung tab都夠做。可以裝唔同APK,搵app睇片方便啲,呢樣已經係好處。

做professional野,iOS 個file management system真係唔適合做大project,啲app閹割版,multi-tasking又係兩頭唔到岸,不如正經買部MacBook算。
有iPad都入左部s9睇片 又oled又防水
某台客戶之前仲$3688送keyboard
依家我諗住買3叔 s9 fe
睇依部夠晒用

小米6 雖然差唔多錢
但信唔過大陸貨壽命
A9+啦好無
2024年仲係講緊an機一年瓜柴
垃圾Mon還垃圾mon, 邊部tablet夠iPad耐用同穩定
你老母臭閪我真係拎部s9+ 去浸住熱水睇野
到ipad 出防水你咪又係打飛機
你老豆老母唔撚識用盡唔代表人地老豆老母唔撚dl 劇睇
屌你老母我上星期淨係幫我老母整套千與千尋都100gb啦
電視睇+係s9+到睇都一樣咁撚爽

定係你對眼未跟住對手一齊進化睇唔撚出4k同480 分別呀?
你老母個閪128gb就未撚用盡呀生左你出黎
叫你老豆屌多次你老母生個醒d嘅啦
呢啲中生果毒中到咁深真係好L難搞
我手上15pro max + 打爆嘅M1 max macbook+ 部仲係用緊intel嘅iMac, 都算半個生果生態軒啦,撈部S9+ 完全冇問題

買過ipad pro第一代M1嘅,根本同部macbook 重疊晒多撚餘,反而用an Tab 仲彈性大咗好多,唔好話拎去浸浴睇野淨係multi window 同時睇野+打機ipad 已經做唔撚到

佢呢d 盲目追求蘋果嘅真係on撚鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞