[中毒性歌姬]あいみょん AIMYON 愛繆 (9) AIMYON TOUR 2024-2025

747 回覆
16 Like 2 Dislike
有無咁QQ大佬
唔整gif搞唔掂
係喎
会いに行くのに都係就咁訂
完全估唔到會冇
新歌幾正 好入腦
今次真係jealous of cats
原來訂到
擺得後過其他零售商搞到我以為search都search唔到
求神拜佛集運唔好執笠/搬倉
官方aim 個goods未知係咩
唔多覺隻碟有快歌for tour
夠1500分既可以換tee

▼交換受付期間
2024年6月20日(木)18:00~2024年6月21日(金)23:59まで
試下半形/全形 space bar/唔打spacebar
我印象中都係關呢堆野事
收到,我再試試
想知關唔關海外信用咭事?
你係咩網買緊先,試下開埋vpn
呢個網站,去到比錢果步就唔得了
https://tixplus.jp/

我係用左邊果個 チケプラ login

右邊果個eplus,官網Q&A好似有寫可以用海外信用卡
但係我得左邊果個既帳戶,eplus要開通要再電話認證

想問有無成功買到飛既巴打可以分享下

Q:可使用的付款方法
A:付款方式可使用日本国内/海外发行的信用卡(VISA丶MasterCard)丶支付宝。

Q:我是日本人,可以在这个网站买票吗?
A:本网站为专为非日本人丶或不懂日文丶未持有日本国内发行信用卡者设立之专用购票页面。
非以上对象者,请使用e+的日文网站购买。

e+日文网站:https://eplus.jp/sys/main.jsp

Q:刷卡时一直出现错误,无法购票。
A:付款方式可使用日本国内/海外发行的信用卡(VISA丶MasterCard)丶支付宝。
请注意无法使用JCB和美国运通卡。
如果您确定您输入的信息皆正确,请直接询问您的发卡银行,是否有对海外网站刷卡作限制。
你個名中間有冇打空格?
唔該晒各位,我過到俾錢嗰個Step啦

唔知點解
直接喺俾錢嗰度入信用卡資料
試過無數次,同無數嘅方法都係唔得

最尾我係喺會員資料嗰度
預先入咗付款信用卡嘅資料
同樣嘅輸入方式就入到了

唔知抽唔抽得到呢
補充一下,我用同一個輸入方式
前後試咗4張信用卡

滙豐red Master佢唔俾我新增
渣打Asia Miles Master都唔得
DBS compass VISA都唔得

最尾係張恒生卡成功入到,唔知點解
啱啱入坑呢兩日聽到真係停唔到
1200分個袋
儲多300換Tee仲好

點樣先有咁多分
賣飛要有日本銀行戶口
抽幾場就揀便利店啦比錢如果有
中晒可以揀黎比嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞