[中毒性歌姬]あいみょん AIMYON 愛繆 (9) AIMYON TOUR 2024-2025

747 回覆
16 Like 2 Dislike
我都係用代運提供嘅地址
https://www.tensojapan.com/zh-tw
呢個地址係可以加落自己ac

Aim官網又accept?
可以加到做自己aim會員嘅地址呀
但我仲未試過用黎買野 唔sure買唔買到
上次試過買唔到,通最後一個step比唔到錢
原來唔得 唔該巴打
你試下,可能得呢
我仲未知道係信用咭問題定係地址問題
因為有巴打話有啲信用咭係日本online payment system係比唔到錢
地址問題
呢件長期得返Kids,我都想買。
件白色外套?
真係勁靚
牙繆係咪剪咗頭髮
定未剪
變咗眉上陰
收到E-mail
AIMYON vs TOUR 2024“ラブ・コール2”
係咪有演唱會飛抽了!?

岩岩先整到日本電話,之前一直都抽唔到
今次終!於!有!得!抽!了!
想請教一下大家
Fanclub個名如果唔係自己真名有無影響
果陣求其入左個名落去⋯⋯

但係岩岩上網serach發現演唱會入場好似要對名?有無巴打有呢方面既知識
日本方面,必須要加入fansclub的會員才能抽籤購買演唱會門票,抽中的粉絲會收到一個印上本人名字的QR Code,而且能於期限內轉名一次,演唱會當日需要出示QR code和身份證明文件,核對後方能成功入場。另外,日本已於2019年六月立「票券不正當轉賣禁止」的法例,嚴厲打擊高價轉售門票的情況。 現時部份韓國演唱會亦仿效日本的做法,取消用實體飛而改用QR Code進場,持QR Code者需要於入場前核對個人資料兼嘟code,之後才會即場獲得一張電子門票進場,這個做法更加能有效打擊黃牛黨。

抽中之後,轉番自己護照個名得唔得?
應該係有人去唔到就放返啲飛出嚟俾人抽
如果你係想抽名古屋嗰兩場就要快啲搞
因為我見條 link 有呢句:
次回抽選まであと 22:05:28
好似可以改名架喎 改番自己名咪得

不過入場唔對名
好似只可以入片假名,唔知有冇記錯
係 張飛係 片假名さま
我都睇過好多人話唔對名
但係如果係香港突登飛去睇,最尾因為個名入唔到場既話我會崩潰

btw 我係App度禁
「会員情報の確認.変更」 > 編集する>

我見佢姓同名係寫*変更不可
ニックネーム就好似可以改

再研究下先
佢好以每日12點鐘抽一次
我想抽福岡/大阪/東京
你nick name打番passport 個英文名
好,唔該夏巴
想問吓ラブ•コル點樣換飛🙏🏻
入咗予約番号同電話尾4位數都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞