微整,下至hifu botox,上至抽脂 (4)

939 回覆
0 Like 2 Dislike
美白針要iv打落去
如果做美白倉/美白cream/美白丸會唔會好啲
請問痛唔痛?
研究緊精靈針,大家1樽會打幾多個部位?
法令紋應該做咩好?
做機提升穩陣d
唔建議填充 好易移位
我 上年4月,6月,10月同今年2月打咗次
係幼咗但唔好expect會瘦好多
幼幾多個個人唔同

我係因為對甲組腳粗到爆所以幼咗已經有啲滿足
講性價比佢未必係最抵嗰個
打針真係見仁見智,唔係個個有效
最好方法真係抽脂
我啱啱好打左一個月
打完一至兩星期 線條smooth左 到而家我覺得返番去未打前了
同埋我keep住度都係34-35cm
諗緊係咪連住打幾次先有用
係,我凹到有兩條痕,醫生話條叫印地安紋,好顯老

打完真係好好多
我上個月打,暫時都ok
痛唔痛好睇個人。
初初打針我好驚要敷麻膏先,依家打到慣哂,剩係用冰袋full一陣就直接打

我會話打個下少少痛,但完全可接受
最好搵個翻譯,不過韓國d診所有機會有識中文既staff, 問清楚先,始終整鼻大手術,溝通好重要
感謝
如果怕痛 做microneedling係咪無thermage/ ultherapy嗰啲咁痛 定係都差唔多痛
微針射頻我淨係做過無限電波同用過envig edge美容儀 係無ulthera咁痛 但都好痛好難頂
sofwave幾乎唔痛 係有時有d辣親感覺但都輕微 效果我覺得超級好 不過我都係做左半個月多d 唔知可以keep幾耐
Sofwave 全面連頸要幾多發?
我做果間首次5800 200發全面 之後就每次9000
連頸300發好似7800首次
我上年5月都係5800 200發
係黎g果間打 我見仲有一兩間一樣價錢
眼底同法令紋啲細紋仔有淡到 但冇乜拉提效果效果大概6-9個月
痛係有啲 但都叫接受到
如果好深紋好凹我覺得一支filler 仲實際
想請教有冇人打過Misfil小顏針有冇效?會唔會凹面?
想問有冇絲打有妊娠紋 去補色解決?
有冇好推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞