[Uaena] IU 討論區 (44) - 2024 IU H.E.R. World Tour Concert終於有港場

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
最後買埋binder同magnet
手燈個accessory可能到時去到先買
https://youtu.be/8NM9D8N-SjI?si=OXGHTGZkS5Vu42SS
呢條cover聽講係曹政奭唱 當年嘅申代表iu都po咗story
手燈accessory現場買就可以即場用
真係佢咁搞笑? 第一條片係AI cover自己
應該幾年冇上水 hi各位手足

港場會唔會好難搶今年
https://twitter.com/chojungseokintl/status/1758152283974774833?s=46&t=69WNAQ3KlWroacHculnJPQ
把聲聽落都似係 同埋把結他個圖案獨一無二 係啲fans特別訂製送俾佢 所以認圖案就知道係曹叔
有無消息台場幾時會開賣
You say ‘후’
歌曲簡介:

「在我20多歲時參與製作的第一張專輯《CHAT-SHIRE》中,我用一束花來比喻我的年齡。

無論是鮮花還是小花。那時,我相信到時候我一定會綻放。

在我30多歲的時候,我意識到世界上的一切沒有理由也沒有必要變成花朵,所以我決定像一個在天空中輕輕飛舞的holssi(孢子)一樣生活。就像一個不厭倦(購物)的購物者一樣,我想環顧四周並沒有目的地的漫遊,將世界各地展示的各種選項放入我的購物車。

一首以獨特的嘻哈/R&B 為基礎的曲目。

在厚重的Drum & Bass之上,IU的歌聲時而表現出R&B歌手的多才多藝,時而表現出自信Rapper的輕鬆,時而表現出童謠般的歡快單純,展現出多種魅力。
之前見過啲人話佢出歌好悶冇乜驚喜 今次主打玩hip hop囉
啲人又會話唔係佢一向嘅作風 唔啱佢囉

唔鍾意佢嘅人就一定搵到藉口 反正知恩唔在乎

IU 新歌不斷向新挑戰
大神都去
呢個髮色真係好好睇
條片冇英文/中文字幕

Love wins all第5個一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞