[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (48) - 2nd Full Album [2] 大發!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
所以妮個眼妝係蛇,同眨眼
雅典娜、美杜莎、埃及豔后、黑白魔后都某程度上代表顛覆左傳統女性地位既神話同角色

但係舒華拎火槍就一定唔係代表瑪麗皇后先
最愛狗狗姊妹的Vision
Q.這次的收錄曲中,覺得一定要聽的一首歌、會進melon TOP 100的歌是哪一首呢?
刷:全部都要聽才行耶
麵:雖然全聽是最好的...
麵:轉頭問)那個是什麼..?
琦:Wife
娟:歐膩連歌名都不知道???
(米妮笑倒🤣)
全體:阿一股呀
麵:忽然想不起來嘛 怎麼可能不知道~~ Wife句句入耳 是首很好的歌 希望大家喜歡
娟歌很特別 而且我們又全都rap了
麵:沒錯

https://x.com/joanne1656/status/1751943737574650219?s=46&t=CuTPAwwb50pvROhetCeuFg
想問如果用youtube music聽新歌計唔計view
yt 音樂熱門wife係 #3 super lady #7
wife真係估唔到咁勁

法國大革命黎講 就應該係講呢件
咁就全部都好正面
就咁睇,五支咪係上次娟送
暫時最鍾意7Days
推推
課爆gidle
仲有100萬
Cube出嘅
其實幾好
但唔知點解覺得好似幾隊既歌既remix
Wife好聽啲⋯
Cube 都戇柒鳩
Special Performance 搞到勁少views
冇咗個發佈會呀嘛 咁咪早啲出囉 不過Special Performance個封面仲靚過MV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞