[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (48) - 2nd Full Album [2] 大發!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
咁寫得wife呢個題材,掘深d ,寫埋房事,好合理
(G)I-DLE表示:不申請重申,注重這次迴歸主打歌活動"《WIFE》是正規2輯的收錄曲之一,與這次的放送活動舞臺無關","(G)I-DLE將以主打歌《Super Lady》進行這次的放送活動"。

奶啵啵又可以抬起頭做人
好似話SBS,MBC係過審
平時都無乜睇銷量
原來孩子今次180 萬預售,係同aespa 並列第二
第一係blackpink 200萬
Cube: 今次預售180萬,我話嘅
睇埋實際賣幾多先敢講
3月1日開始apm有孩子們的pop up
實際一定重多既,PRE-SALE 條數CUBE唔會吹水掛
準備簽售簽一年
起外國可以
fan sign=>concert=>fan sign=>瞓
好似有6秒片upload 早左
係咪今晚teaser 2
係咁卒fan sign囉,JYP咪用呢招, 搞到NMIXX班人出道2年仲老態過其他團
就係話CUBE唔似會用呢招既,佢地似會乜都唔做
唔做點賣呢個數, 唔賣呢個數俾KAKAO睇, 條數唔洗還咩
點知本身團吸引力就OKAY 同埋 自己買番間間都會做
係JYP係本來賣唔到咁多 但自己回購太多做數先搞到簽售左成年先清晒D貨

我意思係CUBE唔似會咁做,似做番正常野就算
呢年係搾乾孩子最後機會
同你賭5蚊, 一定假數,
隊隊都腰斬, 冇一隊高過以前.
睇死肥舒開online fansign開到發老皮俾同胞post上小紅書屌
5蚊
屌你5蚊 IDLE到年底重簽緊既話我比$5 你囉
中輸都咁低 基本上隊隊都跌 依家升咁多 我都幾肯定係假數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞