喪屍片《28天毀滅倒數》拍第三集 '28 Years Later'

218 回覆
123 Like 6 Dislike
跑樓梯快到
前作最後係咪發現啲喪屍原來有意識有智慧有組織?
the last of us
10幾歲果陣係電腦睇到而家生都生兩件
之後有套困在商場,鞭撻消費主義。
印象中唔係話兩個細路有阿媽遺傳,有機會可以由佢地製血清,所以帶佢地走咩?
光年 係一個距離
最記得男主係英眼但最後推車比人燒死
呢套野其實仲出左個好出名既幕後
James Gunn
想問下有集電影有個戇鳩佬打喪屍啲血滴落眼之後感染係咪呢套?

男仔有虹膜異色
女仔唔知有冇抗體
我記得最尾係直升機落左地但上面冇人
個度唔知係咪法國…好大機會唔係
但不停有啲求救廣播
可能係佢地聽到廣播就降落左
而機上落地前冇人變左喪屍因為架機好完整
所以我先估佢地幾個應該係走甩左但冇人知去左邊
但病毒係佢地到之前已經蔓延左出去
所以最尾先有一幕喪屍跑出地面去到法國
如果主角成功到左法國後既事…依幕就好多餘
套野設定上喪屍唔係冇腦
只係一群控制唔到自己既暴力傾向既病人
係 28日
thx
28 Lightyear Later
crossover toy story
兩集冇得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞