IZ*ONE曹柔理以外討論區(143) 叡娜0115 CB打響2024頭炮!彩演0111生日粗卡+ 0113 FM大發!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

聽話頹樣
鴨鴨嘅Twitter被限制,根據樂華往績,佢哋好大機會唔知,想大家幫小小手話X佢哋知🙏🏼

1. 去日本官方fans club查問
https://choiyena.jp/main01/support01/

2. 寄電郵俾韓國樂華
yuehua_korea@naver.com

渣英範本:

我英文唔好但都盡力打咗,希望大家可以幫手做,真係支持鴨嘅唔會任得佢咁重要嘅宣傳期被限制Twitter,嚟緊二月又 DNA出,大家幫幫自己珍重嘅鴨🙏🏼🙏🏼
腳s
禾好respect你做嘅野
但可以話你知 佢地處理嘅staff通常都係唔多識英文 打韓文佢地先會睇睇 就算係樂華都係一樣
況且對於依類只係關於sns嘅事而唔係d特別嚴重到會影響佢地公司或者idol實質工作嘅事情韓國娛樂公司就更加唔會理 佢地有佢地自己一套去做

anyway, 你可以去做但唔好抱有期望就夠
加油
包野咁大包 食到爛嘴

講番上套教師又係佢同奈子做情侶 今套校園戀愛又同奈子
咀咀同攬攬應該好熟手了
其實我知唔係好多人care
但喺我理解裡面係對吸粉有影響
所以想盡做
如果好多人care都唔輪到我做啦
我知渺茫的希望
但鴨帶咗好多希望俾我
所以我想盡力做即使冇結果
其實唔關多唔多人care嘅問題 而係人地韓國娛樂公司處理嘅手法啫
所以你可以做 不過建議用韓文係比較好
想打造螢幕情侶?
https://youtube.com/shorts/LtqIVx0-C0I

做成晚MV behind
真真 cut shot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞