IZ*ONE曹柔理以外討論區(143) 叡娜0115 CB打響2024頭炮!彩演0111生日粗卡+ 0113 FM大發!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
YENA “GOOD MORNING”: 34,817 copies [1st day] *Still Counting*

It is YENA's 3rd highest 1st day sales on Hanteo, surpassing “HATE XX” (32,119 copies).
鴨真係差唔多次次出show都會用
演就今次fan meet可能覺得隆重先攞出黎用
#YENA (@YENA_OFFICIAL) 1st Day Sales

SMARTPHONE — 55,021
Love War — 52,000
GOOD MORNING - 34,877 🆕
HATE XX ㅡ 32,119
ˣ‿ˣ (SMiLEY) — 25,532
想問問呢個算好定唔好
我見一二位成五萬
咁而家3.5萬應該點理解
首日基本上係反映上一次cb累積嘅fan base
可以超越Hate xx都算係有增長
個人覺得首周銷量會反映今次成績多啲
可唔可以問吓嗰陣點解Hate Xx會跌咁多?
會唔會係爭議關係停咗宣傳?

定其實pre order基本已經定咗個數,
所以Hate XX 個數唔會俾爭議影響?

如果係因為爭議先停咗喺3XX
可唔可以理解當時其實係好多fans冇買到?

定係其實純粹自然脫粉流失嚟

屌sor問到考試咁
首日應該唔關爭議事?
純粹love war個反應冇之前兩首咁好掛
其實我都唔知女solo嚟講3萬張係咩水平
我之前瘋狂搵啲數據
發覺係冇得參考
我都唔知啲chart page嘅數據喺邊度嚟
有時chart page said history solo female top 5
屌circle chart個報告裡面都冇嘅
維基又冇,我都唔知佢個數據係點嚟
數據架野睇下就算,日日有新團新歌出,好多因數影響成績,破到記錄咪吹奏下,破唔到都一樣支持,唔使太認真

日本廿1點
啊 sor 舊的
solo female top 5算上游 賣3萬張已經好好
數據主要睇H榜 果d chart page數據大部份響韓網度搵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞