其實咁既情況 重應唔應該繼續行落去?

69 回覆
229 Like 24 Dislike
已經諗住離
講咁多野
出軌都搵咁多籍口上黎搵認同
唔好害下個女仔佢比人笑撚死
你係咁諗咁點解會有第二件賴屎賴尿
做得果啲
其實都做過晒

直至出左果一刻
我先發現 我可能真係唔愛
如果重係愛 可能真係唔會出?

我都唔知自己想點
要作出改變,係好難嘅
預計樓主點覺得應該離婚最後都係拖拖拉拉

攪到同新女分手
開心過就算

離婚極多麻煩野同埋錢銀野

一陣離到條女走左怕你頂唔順做傻事
所以 我都諗緊
係咪已經唔再愛

有啲野 係咪盡過力就夠
放手 會唔會更加好… 對所有人
代表你精蟲上腦
都話係小朋友問題最kick…
精神出軌係咪衰過肉體出軌?
咁你咪同佢講你之前都原諒過佢, 睇佢點講

大家都知連登好鍾意搵同理心代入感同情
樓主開得post你就預左大把正評同意你離婚
但講返正題認真覆
為左小朋友同老婆就唔好離啦
最多同個女仔玩下 當下sp咪算囉
難得你都有自己家庭 依家正正常常咁生活緊
離!免強冇幸福
男人老狗結婚又「被迫」生仔又「被迫」,分開又要上嚟問人,幾多歲?
咁好睇你點定義愛 唔同人有唔同諗法
做決定係好困難 加油巴打
暫時唔好理出軌對象住
好可能你離咗婚結果都未必同呢個一齊
大家可能只係想互相慰藉對方

講真搞到訓廳可能真係離婚開心啲
自己一個出去住/返屋企住起碼唔駛訓廳
我覺得淨係呢樣你太太已經好難反駁你

你想唔想要小朋友?
如果想爭撫養權,爭到跟你都會影響你識新女友嘅機會

你父母同你關係點,如果你離婚,
佢地支唔支持你?
有無可能你返自己屋企生活一星期,
諗清楚仲想唔想繼續
你唔好以為你咁做係對所有人好 懶大愛懶聖人咁啦仆街
你一個唔該精蟲上腦 搞散成個家庭 浪費另一個女仔嘅感情
你啲仔女真係多謝你呀 咁細個無咗個屋企 仲要知個老豆精蟲上腦為咗食嫩西唔撚要佢地同埋老母

激情同新鮮感係暫時 屋企人係一世

諗下點撚解當初做呢啲決定同人過人世又生幾件

好過你上嚟搵人支持你出軌偷食嫩西啦死賤精
唔好離 娶多個
諗吓後果,唔後悔就離啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞