【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (12) - 依家抵玩 限定就完

690 回覆
2 Like 1 Dislike
我都係目標鑽一咋
疊左魔抗都係得60幾%
甘建議防裝最後先整
我防守勝率得10% 通常留40酒 最後一日結算前20分鐘打就得
雙兔有專武 爆傷杖都衝左傳說 手都整左了
係頭同身都係得R3 整左業火同智慧光輝
雙兔攻裝應該差不多瓜都有20 30爆 300幾爆傷
毒手都有一件俾第3隻C
飾色除左毒手外仲需唔需要整 致命率既飾品 有D無專武既好難衝致命率
未研究到咁深入 但都盡量分享吓
如果打手專武係飾品位基本上冇乜用
因為毒蛇加爆傷太犀利
PVE 打手 谷物攻/魔攻+爆傷
防具3項副詞條洗傷害類(未夠資源可以用住Sr防具洗)
爆率有b海+蔡英文 ,基本上9x% ,唔爆就re到爆為止
即係雙兔都唔用專?
PVE 來講 爆率可以靠buff撐到滿,所以用毒蛇好啲
PVP就答你唔到,因為我都係得鑽一 廢事伏到你
你地有冇買傳說ur裝個pack
岩岩先開始整sr裝 諗緊買唔買
無咩伏唔伏 都係輕鬆玩 J下女
暫時雙兔咁 都係整多兩件毒手先 好缺木板
唔建議買 3000石拎去抽女女仲好
唔好買呀都唔係咁難整姐仲有佢個pack啲裝唔係自選
黎緊空間魔女池 PVP勁唔勁
今日兔女終於+5 畢業
唔好徙石買呢啲垃圾pack, 俾你揀邊件裝都要諗諗啦,成3000石喎
Ok收到哂咁多位
咁留石丁下啲女女
等下啦,抽都係抽pu池唔會抽大池
咁都要加密
BTW我都跟係一樣,係抽多左鐵面具+5
真係有埋面具好 玩完魔可以慢慢組多隊物刀出黎
BTW洗劫完仲未有戴安娜新皮 新皮好正仲係歪左NEW女帝
都係開始儲石算了
物魔混搭緊
鐵面 B偶 兔西利亞 克萊 魯
黎緊搵到隻更好既打手 就可以換走隻魯,太高SP 打PVP唔掂
32x抽+4兔女郎
搏埋聽日個免費抽 唔中就換埋佢
有冇人用緊兔西利亞 pvp 感覺如何
勁唔勁得過師傅

換唔換隻番黎好原皮都係+0不過有專
線仲有2200 粉有680
好後悔無早啲入坑抽埋另一隻兔翻黎
玩呢隻驚既主因
師傅 & 戴安娜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞