【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (12) - 依家抵玩 限定就完

690 回覆
2 Like 1 Dislike
有無明睇裙底gif
估唔到湯巴重有玩
有Keep住Hea玩

表示96抽+5
150抽 +0
+4算 之後下期換返
反正最後個獎勵得整裝舊野,我都係等到時換
岩出果時玩左一兩個月 呢家回鍋開返舊ac定新ac好啲
有無巴打惡魔城第二層係可以攞到滿分?
自已打左好耐都唔得 諗住比錢搵人代過
結果對方都搞唔掂明明其他層都攞到滿分
就差第二層 棘死左
唉...早知棄坑算,浪費晒D精神時間
一層半層啫使唔使咁
巴打可能想上石像
除左整裝料仲有咩特別野
轉貼Facebook

大家好,我們是棕色塵埃2

謝謝大家參加棕色塵埃2技能動畫大賞🏆

以下是前8強名單

- 惡夢兔女郎 - 伊柯利普斯
- 女僕代號R - 莉亞特里斯
- 化妝舞會兔女郎 - 西利亞
- 虛無之星 - 葛蘭西特
- 保健社 - 泰瑞絲
- 劍后 - 席比雅
- 回歸偶像 - 尤里
- 明月 - 達非

現在請各位開始投票,​投票結束後,根據投票數前4名的服裝將進入4強戰!
有關更多詳細內容請參考以下
[技能動畫大賞🏆 - 8強戰]
■ 活動期間 : 2024年 3月 26日 ~ 3月28日晚上10點59分
■ 參與辦法

1. 透過以下連結觀看角色們的技能動畫!
https://youtube.com/shorts/r0X7y0pgnoQ?feature=share

2. 透過以下連結進行投票!
>> https://forms.gle/rKqDwpqhy126w6go7

■ 獎勵
📝參加獎勵 : 超過1,000名投票的話,會以登入獎勵支付抽抽樂卷1張
📌抽籤獎勵 : 我們會隨機抽籤選出10名參與投票的玩家贈送10張抽抽樂卷
* 即使投票只猜中一個也會被包含在抽籤裡!

■ 公布結果日 : 3月 29日(五)

※注意事項

-活動參與者的數量以所有區域計算。
-該Youtube影片因需要年齡驗證後才能觀看,請以通過年齡驗證的youtube帳號觀看
-在支付獎勵前,如果更改遊戲暱稱;將無法領取獎勵

謝謝。
兔女郎無得輸
巴打你唔知打左好耐都攞唔到滿分
比錢人打又攞唔到.仲要比前號主串
話個號隨便都可以攞60萬滿分.....
果種心情
你最愛bd2
我只係想攞水晶獎勵....咁都唔得
本來今日都賣左號 點知個買家又玩野
改綁左先話等佢一星期後確認....
即刻改返晒資料唔賣 而家又要自己玩返
會唔會覺得為左隻遊戲少少既野
又搵代打 又話要棄game 好on9
讀書如果咁上心 一定大有作為
咁即係讀書叻就一定大有作為
就係覺得隻GAME ON9 先棄
有乜問題?玩遊戲無追求不如唔好玩
而家攞到滿分果D人好多都係搵代打
就算自己打唔到都想知其他人有咩方法打
希望下次自己可以成功姐
玩遊戲唔係為左輕鬆 打發時間咩
為左有追求
我地對遊戲既理解有唔同
不過無你呢類對遊戲分數有追求既人
我又點會有得玩免運game
笑到仆街
間中先入嚟睇下有咩更新 點知睇到啲咁有趣嘅野

利申:淨係登入 任都唔想解
竟然會有人對呢隻game咁上心
係愛嚟
使錢買個AC返黎 再使錢叫其他人玩 手機驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞