2024年冬季日劇討論(1)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
宣傳係吹到係rising star
另一單關於呢套劇嘅趣聞係做韓仔阿媽嘅演員客串做翻譯
星期二上綜藝宣傳爆紅
做左咩事爆紅
福士個套係咪冇人做字幕?

節目係LOVE IT! (ラヴィット!)
翻譯嗰時複製埋動作
韓仔都笑到踎低
啱啱check都係仲企喺TVer綜藝No.2
呢套野似廣告特輯。。。
道枝套Mars係咪仲未出收視率
係好笑

但我睇埋二階堂果部份
都唔太明 究竟條友問完問題操縱左咩

伝説のホームドラマが
 帰ってくる!!

🎬2024年6月21日(金)公開!
  <吉田鋼太郎 主演>
  映画『おいハンサム!!』

「食べて、恋して、人は生きている…」

クスッと笑えて、お腹もすく、「恋」と「家族」と「ゴハン」をめぐる見たことのない最新コメディ。

<伊藤家>
◇父/源太郎:吉田鋼太郎
◇長女/由香:木南晴夏
◇次女/里香:佐久間由衣
◇三女/美香:武田玲奈
◇妻/千鶴:MEGUMI

▼公式サイト
https://www.oihandsome.com/
Megumi成日演佢明明生唔出嘅人嘅阿媽
30歲日本女神有村架純,上月中被爆秘戀曾合演劇集的24歲King & Prince成員高橋海人3年。兩人為方便見面,更住在同一幢大廈不同單位。姊弟戀曝光後,有村今日(25日)首度後現身公開活動,出席代言新車發布會。她親自駕車出場,雖然有愛情流滋潤,但她當日面露疲態,失去平日的女神光彩。
有村在活動上沒有談及戀情,但被問到新一年抱負時,她除例牌表示會更努力工作外,更透露私生活方面想同朋友去嘆cafe,又希望有時間物色新傢具,莫非一如傳聞好事近?

原來個時就已經……
呢套
富士英明…拍第二季同電影
其實應該升格去做水10
無咩人討論

大叔的愛2
同新空港占領

兩套續集都拍得幾好

空港2
今季收視都幾合理..同我地d意見都match
NTV全面復活

心: 7.2_5.8_5.6

春天: 7.2_5.8

Eyes: 5.5

正直: 5.8_6.6

護助: 8.6_8.8_7.8

婚活: 3.6_2.8

Gift: 9.8

大奧: 6.7

院內: 7.1_5.4

新空港: 7.5_7.5

指揮家: 11.4_11.1

Alice: 6.2
心咁低
男嗰個係搞笑藝人
都係做個氣氛令對手(二階堂、韓仔)同意佢講嘅情景同想象一樣
個game都係講Yes先啱現場氣氛
睇第一集覺得係煽情野,一集就棄咗
+1 一集分開幾次睇
https://news.yahoo.co.jp/articles/c6d69242efc2d7efbc852414824190ead306f679
永瀨廉×出口夏希Netflix電影《余命一年の僕が、 余命半年の君と出会った話。》預定2024年上

呢套片應該都係睇靚人靚景多
機場

大叔反而覺得胡鬧得濟,上集好似無咁鳩,好似今集最尾吉田鋼太郎,好似夾硬要做到咁浮誇,為做而做咁,第一季都有呢類情景但係無咁密,無個個都咁神經質,有D嘈
絕症死期近呢D佢地真係拍極唔厭,而又餐餐都有好多人捧場入去喊
月9個名壞哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞