韓綜- 孝利家民宿

216 回覆
21 Like 12 Dislike
睇完
一定會重睇

想佢地開第二輯,但唔係佢地三個既話,就唔好了

仲有咩好睇
冇無挑冇孝利
得返一日三餐追

認哥囉
下星期戰爭旅行有sunny
睇咗3集啲貓仔狗仔好得意
最後一播photograph果下真係喊出黎 超唔捨得
咁就睇完
真係好睇
輕輕鬆鬆咁
最後一播photograph果下真係喊出黎 超唔捨得

播photograph 個下真係認唔住
據電視台相關人員透露:近期李孝利和李尚順夫妻和《孝利家民宿》節目組達成協議,決 定製作第2季。大約會在2018年1月份開始拍攝,具體播出時間未定,觀眾可以感受和第1 季的夏季濟州島完全不同的景象和氛圍。 另外第2季遲遲無法確定是否製作是由於安保問題,由於節目和夫妻兩人的人氣,至今仍 有不少不速之客對兩人的生活造成騷擾,《孝利家民宿》製作組正在努力尋找解決方案, 自夏天開始李孝利和李尚順夫妻家門口便設立了服務站,向遊客聲明“雖是拍攝地點但也 是實際住所”。
翻譯CR.鳳凰天使_TSKS

希望係IU繼續黎打工
據電視台相關人員透露:近期李孝利和李尚順夫妻和《孝利家民宿》節目組達成協議,決 定製作第2季。大約會在2018年1月份開始拍攝,具體播出時間未定,觀眾可以感受和第1 季的夏季濟州島完全不同的景象和氛圍。 另外第2季遲遲無法確定是否製作是由於安保問題,由於節目和夫妻兩人的人氣,至今仍 有不少不速之客對兩人的生活造成騷擾,《孝利家民宿》製作組正在努力尋找解決方案, 自夏天開始李孝利和李尚順夫妻家門口便設立了服務站,向遊客聲明“雖是拍攝地點但也 是實際住所”。
翻譯CR.鳳凰天使_TSKS

希望係IU繼續黎打工

娘娘好似拍劇啦
允兒好悶 無iu個種特別同魅力
我都覺,不過佢感覺上精靈d,做野可能快手d
都係鍾意iu天然呆

睇完又會想去濟州島,雖然明知韓國唔好玩
允兒好用心
想做到最好咁
係孝利家睇iu係真係會對佢有改觀 了解多左
但呢三集睇允兒都覺得悶 就算佢同孝利尚順之間既互動都平淡
但感覺佢客氣得黎少左份真誠
學孝利話齋佢地iu好大差別
但話佢悶同唔同真誠又太誇張
佢凡事都想做到最好唔係得過且過已經係好真誠嘅表現
允兒好悶 無iu個種特別同魅力
允兒好用心
想做到最好咁
學孝利話齋佢地iu好大差別
但話佢悶同唔真誠又太誇張
佢凡事都想做到最好唔係得過且過已經係好真誠嘅表現
作為一個sone睇
其實覺得Yoona同平時個形象幾大
平時要勁開朗,勁多野講,勁活潑
去到打工,淨係專心用心做事
同埋比想像中靜好多,感性好多
睇耐左又覺得允兒幾有成熟沉穩既魅力
同埋真係好做到野

不過呢季悶過上季 客人都悶
柔道嗰班囉
同埋今季太忙,未有得healing
講真之前睇佢聽歌係到喊覺得假 為綜藝效果咁
而家又幾鐘意佢 成日默默做好多野
好靠得住 唔知點解有d心痛佢

上季客人種類多樣d 三姐弟 老夫婦 冒險隊
今季暫時除左柔道隊無咩特別
其實係咪有新post 點解呢到無人
有一個新post都係冇人
允兒成日都笑住,又好成熟
佢成日都似冇得做細路仔咁

孝利應該覺得允兒同自己更加似
我記得之前都幾多人睇
孝利成熟在細細個就出道養家 但係生活細節唔夠允兒成熟

希望之後無咁悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞