韓綜- 孝利家民宿

216 回覆
21 Like 12 Dislike
IU新一集真係可愛到暈

好率真 好可愛 TASTES 好差反而仲好笑

PS: IU著乜都靚
IU新一集真係可愛到暈

好率真 好可愛 TASTES 好差反而仲好笑

PS: IU著乜都靚

d 帽真係好核突
同埋著出街,紫長裙加啡色吊腳褲
好撚好睇
有埋iu更加正
係咁講"係3+1嚟嫁"
唔捨得完
係咁講"係3+1嚟嫁"

佢話自己,係首爾有錢,但係都冇時間洗,好慘
唔捨得完

我都係
同埋覺得會係孝利最後一個節目
好撚好睇
有埋iu更加正

iu係孝利家既形象同以前綜藝既形象唔一樣左 仲有同佢平時唱既歌感覺都唔一樣
鐘意佢怕生同懵懵地既性格 好可愛
唔捨得完

我都係

節目中有 pd 搵佢拍綜藝 , 我就覺得李孝利想做
唔捨得完

我都係

節目中有 pd 搵佢拍綜藝 , 我就覺得李孝利想做

個個好似係週間idol邀請佢做嘉賓
佢應該拒絕左
定係之前jyp個節目
定係之前jyp個節目

聽個個職員形容似係weekly idol 話咩好多idol好多大咖上
同埋孝利同佢傾完就去左睇電視播緊既weekly idol

之後字幕有打佢擔心做唔黎之類既野
定係之前jyp個節目

聽個個職員形容似係weekly idol 話咩好多idol好多大咖上

但係佢之前都有上無挑同Radio star
定係之前jyp個節目

但係佢之前都有上無挑同Radio star

仲有happy together 同party people
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/孝利家民宿

節目個wiki page 好詳盡
連三餐都列曬
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/孝利家民宿

連三餐都列曬

原來SM有份製作

連三餐都列曬

八隻動物,得一隻貓係公但就改到個名女咁
好撚好睇
有埋iu更加正

iu係孝利家既形象同以前綜藝既形象唔一樣左 仲有同佢平時唱既歌感覺都唔一樣
鐘意佢怕生同懵懵地既性格 好可愛

其實知佢性格就唔會覺得佢形象唔同

妹妹仔性格, 但唔係無腦果隻
認生, 唔會主動同唔熟既人講野, 冇人同佢傾計就會靜靜柄埋一邊 <同佢拍過戲既人講
圈中人脈廣, 但真係玩得埋既得幾個, 同自己團隊都玩得埋
鐘意笑, 被人讚就會怕醜笑
享受工作
鐘意食野, 睇書
重視fans
鐘意trolling自娛自樂
硬頸, 有義氣

而綜藝佢唔會主動表現自己, 但係成日被人調戲, 所以上鏡率唔低
感覺到尚順同孝利都好錫知恩
尚順成日偷偷地塞野食比知恩好鬼正
感覺到尚順同孝利都好錫知恩
尚順成日偷偷地塞野食比知恩好鬼正

認真好似老豆老母
呀媽限住個女唔俾食太多零食 老豆就唔介意咁俾佢食
未有時間睇
堅好睇,收視好似係咁升
有無人知佢地平時用果隻會轉嘅地拖係邊隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞