做過Uniqlo part-time 你問我答

130 回覆
2 Like 3 Dislike
屌過幾多個女同事?
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住
勁多人都有紋 所以u記先咁多人著外套
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住

比,但唔可以露出黎
要著外套者用膠布痴住
可唔可以叫人入倉拎貨?

入倉拎新貨反而好睇人 有時會好人幫你搵 有時就入一入去就出翻黎話無
可唔可以叫人入倉拎貨?

入倉拎新貨反而好睇人 有時會好人幫你搵 有時就入一入去就出翻黎話無

基數得返1,2件都搵嘅staff 係應該做份CS問卷讚下人
利申 我唔會

仲要BR同事係永遠唔會應機
有冇話一個星期要番幾多日?
會唔會有公司衫做uniform ?
可唔可以叫人入倉拎貨?

基數得返1,2件都搵嘅staff 係應該做份CS問卷讚下人
利申 我唔會

得返1,2件9成都俾人偷左 岩岩做個陣都仲會揾下
邊間鋪最多靚仔
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住

比,但唔可以露出黎
要著外套者用膠布痴住

見工嗰時洗唔洗遮住?
同埋俾唔俾染淺色頭髮?
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住

比,但唔可以露出黎
要著外套者用膠布痴住

見工嗰時洗唔洗遮住?
同埋俾唔俾染淺色頭髮?

睇你幾淺,佢有個頭髮顏色表比你對照,唔可以淺過某隻顏色
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住

比,但唔可以露出黎
要著外套者用膠布痴住

見工嗰時洗唔洗遮住?
同埋俾唔俾染淺色頭髮?

我聽日去見 不過諗住後日去染個灰頭
之前in過無印幾有信心 不過最後冇請 唔知係咪因為in嗰時冇遮紋身
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住

比,但唔可以露出黎
要著外套者用膠布痴住

見工嗰時洗唔洗遮住?
同埋俾唔俾染淺色頭髮?

之前in過無印幾有信心 不過最後冇請 唔知係咪因為in嗰時冇遮紋身

灰頭你唔洗諗了
俾唔俾紋身?

比,但唔可以露出黎
要著外套底者用膠布痴住

比,但唔可以露出黎
要著外套者用膠布痴住

見工嗰時洗唔洗遮住?
同埋俾唔俾染淺色頭髮?

灰頭你唔洗諗了

但係明明我行uniqlo都有見過金毛喺到做
換過一次貨 可唔可以再換多次
換過一次貨 可唔可以再換多次

呢D咁既狗屎垃圾都開你問我答

冇人叫你睇

點識u記女
同問
入職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞