做過Uniqlo part-time 你問我答

130 回覆
2 Like 3 Dislike
你會偏向番A定C更

我會簡A3

第一次報更已經係日日H更
返A更根本係自殺

有啲人接受到早起身其實冇問題
418其實係點 可唔可以詳細講下

即係一個月有其中一個星期夾埋只可以返最多18個鐘 唔可以爆鐘

休漁期 好多工種part time 同炒散都有
你會偏向番A定C更

我會簡A3

返A更根本係自殺

雖然返A要勁早起身,但pt返早更好輕鬆
Pic例外啦
你會偏向番A定C更

我會簡A3

返A更根本係自殺

Pic例外啦

A11簡直hea添 但返得果4個鐘連車錢都洩埋
part time 缺唔缺人 想返九龍區

大鋪一定長期請人,同埋一到9月就好多pt會走/報好少更
有手有腳多數都會請你

有手有腳多數都會請你

pt會唔會都係當你係狗ga 自問做過飲食業 都算捱得少少苦,同埋想問part time係唔係50/hr

有手有腳多數都會請你

pt會唔會都係當你係狗ga 自問做過飲食業 都算捱得少少苦,同埋想問part time係唔係50/hr

正常都唔會既,我果間啲人個個都好好
返過飲食真係覺得u記做慣左一啲都唔辛苦
係啊間間都係50一個鐘

利申 做緊大鋪

有手有腳多數都會請你

正常都唔會既,我果間啲人個個都好好
返過飲食真係覺得u記做慣左一啲都唔辛苦
係啊間間都係50一個鐘

利申 做緊大鋪

thanks ching

有手有腳多數都會請你

慘過做狗 $50一個鐘
點解次次去親D女都係自己做野唔理我?

你會偏向番A定C更

我會簡A3

返A更根本係自殺

Pic例外啦

唔識出貨俾人屌到死 又無冷氣

我做果間有因為商場入面 用商場冷氣
真心想去見新都會pt 11月先去填form遲唔遲
你會偏向番A定C更

我會簡A3

返A更根本係自殺

Pic例外啦

唔識出貨俾人屌到死 又無冷氣

我果間br啲冷氣仲勁過貨場
想問pt係點返法?
有冇得選一星返幾多日, 返幾個鐘咁?

佢有好多個更比你揀
你揀咩佢就比你返咩 冇限返幾多,除左418
想問pt係點返法?
有冇得選一星返幾多日, 返幾個鐘咁?

佢有好多個更比你揀
你揀咩佢就比你返咩 冇限返幾多,除左418

418 係咩黎
冇限返幾多, 我想一星期返2-3 日ok. 嗎
當pt

418係姐係佢一個月入面會有一個星期唔比你返多過18個鐘
當然得,大把人一個月淨係返2-3日啦
有咩黑暗野?

係貨場既賣緊既全部都係跌過落地下或者踩過 所以買完返去唔洗就着會好污糟

笑左 咁啱啱出貨果啲係新定舊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞