召集所有玩/想玩Funko Pop!嘅巴絲

120 回覆
4 Like 5 Dislike
哇!有新成員!

我唔係吹水架,今年一月時嘅數量。
啱啱先開始買 暫時得幾隻
你地係咪唔會拆盒架喇?
我唔拆架,不過有時會放出嚟擺下,擺完入番盒。
會開出黎睇一睇
之後長期入盒+protector
留名岩岩開始玩
想問下淘寶除左旗艦仲有邊幾間係真野?
有冇人夾Amazon?
我見US$49有免運費送到香港
香港都有幾間賣 有間親民啲係旺角叫funko fantasy
唔好tb啦
有睇過呀
但我想要個款香港搵唔到
暫時淨係見淘寶有
可以ig dam店主叫佢幫手搵 問下價
或者eBay 幫到你
Tb可能中左假貨架
我買Funko pop係Carousell、Hobbydigi,實體店就Hk Hobbymart、ShoppaFun,訂嘢就搵Funkofantasy。

仲有其他嘅,不過買過幾次,訂過幾次就冇再搵了,冇新嘢就冇再買了,實體店嗰兩間都少去咗,Hk Hobbymart新嘅出得慢,舊嘅之前已經買咗,ShoppaFun就有已經少見嘅舊貨,但普遍嘅都偏貴。
我係Carousell買過無數次,試過中咗一次伏,而家懷疑自己中咗第二次,funko pop太難分真假。
放圖上funko group 諮詢下啲大師兄
有無咩group推薦
我 Funko台灣官方討論區 咋
你地好啊 我地係Haka Toyz
係一間係tw讀書既hk人開既玩具店
而家主要賣Funko
我地有做外國既代購 都有同台灣代理攞貨
可以寄hk ~~
目前係用順豐 運費到付 2隻大概$69
我地新開左個TG grp
大家可以入黎交流下
https://t.me/hakatoyzfunkopop

我地ig: https://instagram.com/haka_toyz?utm_medium=copy_link
少人玩成咁配埋個box明明幾靚
我已經242隻,呢個post都仲….
巴打買咁多 會點display出黎
我都係放billy櫃咋,而家多到要另外係自己張書枱裝啲層板,再放啲公仔。😂😂😂
我就買左d透明箱、放兩/三個 同theme擺埋一齊
幾靚仔
房唔夠大買billy櫃
咁少人討論
新手咩都唔識準備好入坑
歡迎!😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞