=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第80回: 年尾大把音番! 2024也請多指教

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
搶到免費機票了問下風鹿兒島有咩推介先
用最少力跳到最大效果,咁先係天才
未展望到JOY可以點超越≠ME,JOY啲飯又好似好似係三團中比較多厄介,感覺會嚇走啲人,就算睇悶左都唔一定去睇JOY
D歌暫時唔覺得有邊首真係好好,連アンチコンフィチュール同ラストノート級數嘅歌都未有
波菜條友又痴
而家係咪覺得成日痴唔太好,del左po
你居然唔係舉天使/朱古力,而係アンチコ嗎
暫時3團入面最好禮儀係等愛
ME,JOY都多後生仔,所以偏多厄介
O榜8萬算多定少,一隻碟1650yen
アンチコ近期啲,同仲多view過天使(個人鍾意天使
等愛有啲女飯都小癲
ME感覺還好,男女比應該50:50,
JOY就唔知了,好似有唔少某道飯
大癲喎屌
全部、内緒。
初动 43,945 累计销量 55,670

超特急 ≠ME行き
初动 28,457 累计销量 38,174

きっと、絶対、絶対
初动 80,644
超越只係時間問題,係一年定兩年,始終JOY太多靚女
時間問題?咁JOY遲啲係唔係會超越=LOVE?
如果話JOY平均靚D可能可以討論下,但按人數我一定覺得≠ME比較多靚女
大癲
你唔使同呢條友咁認真
但好難直接比較,因為唔同價錢
但JOY賣得咁多,都好大部份原因靠2個姐姐既樹蔭
咁JOY除左Type C,其他type咪又係三千幾,冇得咁講既
唔好虐老啦,我就係有禮貌同埋理智先特登唔提=LOVE,LOVE同JOY隔咗大半個年代,兩個團都冇可能同時處於高峰期,邊有得比?反而ME係唔好彩既,因為一出道就疫情,但我因為都認為ME仲有得上同埋年齡冇相差咁遠先至放佢地係一齊,LOVE就已經全員處於另一個狀況(為個人未來鋪路同埋衝返次東京巨蛋或者紅白),LOVE同JOY就各自修行啦,目標都唔同
樣就各自解讀啦,我就反轉黎比較既,我係睇唔賣樣既成員邊一隊少啲為優勝,鬥邊個靚啲就各有所好啦,有人覺得香乃愛最掂,但又有人覺得愛月最靚,甚至乎我都覺得牙風都係賣樣既靚女黎,呢啲鬥靚既冇標準既,所以我用排除法,

JOY原本有兩個好難賣樣就係牙舞同美月但近半年發覺原來美月推既數量都唔少仲要係覺得佢靚重點係美月因此而由下弦推到上中弦接近上弦既邊皮位,咁我唯有廢除美月唔賣樣呢個說法,咁ME就需要有少過兩個唔賣樣既成員先至同JOY打和,點證明到?咪就係出現類似美月咁既情況囉,衝一衝到半年我都當係架喇,唔駛永恆,我就咁定既
話咗架啦,我話得既有死錯人?
美月都唔算靚?≒JOY成員首次披露最多人睇好個樣好似係杏佳同美月喎
係我錯,我已經睇唔明佢寫咩
美月喎,唔係愛月喎,美月最初啲牙扣咗好多分,之後整好咗就靚返唔少,但都唔係我杯茶

嗱,由此就睇得出靚唔靚真係好睇個人品味,但只要某個成員多人推,而且多人贊靚,咁我自然都要放佢係賣到樣既位置,只係自己唔推咁解姐
你算吧啦,我由入post開始有邊樣估算係唔中?宜家連JOY試陣第一擊都爆埋,都未出第一隻single呀,出埋仲得掂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞