=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第80回: 年尾大把音番! 2024也請多指教

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

上網睇到尹光話咁易,關咩事?唔好咁敏感啦
≒JOY絕對係近幾年平均顏值最高既日系女團,宜家簽sony既效果好似都同兩大姐姐團出道時有升級既步署,希望之前估算正確,≒JOY之後爆紅!愛弓過多幾年嫁埋俾我
波菜插錯妹妹既生日爉燭
瞳美新年就黎個可樂浴
波菜既妄想忍唔住了
さつき役:蟹沢萌子
めい役:冨田菜々風
お父さん役:谷崎早耶
お母さん役:菅波美玲
カンタ役:川中子奈月心
カンタのおばあちゃん役:落合希来里
トトロ役:櫻井もも
まっくろくろすけ役:本田珠由記
ネコバス役:河口夏音
波菜強烈希望真人復刻呢個名場面
蟹揹住風,隔離企住個momo
暗串momo大舊?
嗱瞳美波菜詩醬冇咁講過,係骨蛇你話咋
淨講樣既話都係既
近年最紅既咩iLiFE同fruit zipper
d女其實都普到仆街,杏佳愛月入去真係可以屠殺….
但係佢哋啲歌好似比我哋嗰啲popular啲
杏佳愛月個樣本身係≒JOY裡面都係上弦既,係外面橫掃係好正常
其實都係睇營運花幾多錢同心力去推既姐,係娛樂圈要紅從來都係鬥背後勢力,冇乜幾多次係靠個人同普通支持者推可以成功,呢個世界既奇蹟廿年都唔知有冇一次
希望指原 X 代代木 X Sony真係傾掂數合力推≒JOY上神枱,雖然如果真係成事,對≠ME來講肯定會幾唔happy,但係都冇辦法啦,唯有望≒JOY帶旺埋≠ME

兩位舞蹈天才!

簡簡單單也好看
訓醒未,JOY 2年都未有,想贏到姐姐?
同埋根本都3個團既大部份粉絲共通
最多有d睇悶左=LOVE/≠ME,轉去睇下
愛弓有咩資格叫舞蹈天才,慳電天才就有既
好想一野扯爛佢件衫@*#@$4&%$_%#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞