鏡狗英國開演唱會票價268英鎊

253 回覆
22 Like 350 Dislike
邊個價位飛有得炒?想借錢賺個首期
已經八到移英谷太太們投訴平日開,冇人幫手睇小朋友睇唔到,英國冇工人睇小朋友,另外啲爵屎妹豬們都話門票太貴,睇完等於冇咗成個禮拜人工,
所以只有仔女大晒冇工返又有閒錢嘅姜糖大媽們,成為最大部份入到場嘅觀眾
咁又係呀 乜撚野胡定欣個班八婆都係加拿大定唔知邊開”巡迴演唱會” 聽到真係R撚哂頭邊撚個會買飛入去睇
走啦屌你,英國根本冇人識你呀
戇鳩,你講緊80年代班移民?
冇錢睇
仲有馬國明個班男人魅呀,睇到WTF
胡定欣個班人係細場開,麥花臣咁上下
點解唔開印度場
佢哋嗰度咁多fans
燶你個頭咩啲飛頭幾日就賣晒 爭啲買唔到

撞正開show果日有rail strike所以有人去唔到
再加班大陸黃牛炒狗hold起咗啲飛 你見到有吉位咪以為燶咗
佢開show前一兩日郁過啲位
有人買咗平價山頂前排比人調咗去貴價區後排
應該係想集中晒班fans睇落個場無咁空/大會開少啲section慳人手

但台中間最貴果區係full晒坐滿人 再加啲merch未開場已經賣晒
我諗佢都仲有賺
Ching個名
唱係佢老豆 變左星期日崇拜
你呢個連登戶口係共產黨嘅產物
市場研究?講到做生意研究過就永冇風險永冇意外咁,就算真係有咁多鏡粉,人哋一定捨得駛錢去睇?一定嗰日得閒去睇?楷哥夠醒做咁多年生意賺咁多錢,佢事前估唔估到阿Mo 會出事駛佢一千幾百萬?
全球頭二多華人既中国台灣都冇開啦
淨係開到啲移民港豬集中既地方
Viu PR狗畀人講中唔駛咁嬲
咁鏡嬸嘅年紀識落大把人呢幾年一家大細去晒英國都唔奇吖

無理由要人地嚟個講句野都俾人拉嘅地方探,未自己飛過去順便睇 concert 攞,唔奇姐
應該話移民唔一定係無腦港女港嬸
問題就係16場港場仲未睇夠咁癲
飛埋過去又係睇同一班垃圾
可唔可以唔好嚟美國開
我會勁瘀
俾啲鬼佬鬼妹問 "呢啲就係你地地方所謂嘅歌星呀?真係笑大人個口"
HK BTS
開場要求係幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞