鏡狗英國開演唱會票價268英鎊

253 回覆
22 Like 350 Dislike
MIRROR明年舉行巡唱 首站為倫敦 票價最高268英鎊
明報
男團MIRROR明年舉行巡迴演唱會,地點包括澳門、新加坡、吉隆坡、倫敦、曼徹斯特、三藩市、紐約、洛杉磯及多倫多。今晚(28日)主辦單位在社交平台公布,MIRROR首個海外巡迴演出《MIRROR FEEL THE PASSION CONCERT TOUR 2024》,將於2024年3月12日及14日,分別於倫敦及曼徹斯特展開。

倫敦場的舉行地點為The O2,票價分為6種,包括英鎊£268(約2671港元)﹑£198(約1974港元)﹑£168(約1675港元)﹑£138(約1375港元) ﹑£98(約977港元)和£78(約777港元);曼徹斯特的舉行地點為AO Arena, 票價跟倫敦場次一樣,主辦方還公布優先購票以及公開發售的時間。
爆買
阿豬阿狗都開到巡回..
愈反愈紅
我識好多鬼佬都係鏡粉
O2場
香港班鏡嬸係咪要準備飛埋過去撐場?
得果幾百兜移民鏡嬸開arena場仲要賣到咁貴
鬼係 連登仔見人紅唔抵得咪反
反極咪又係咁
去睇嗰啲人都算影衰入獄手足 衰撚個藍絲
英國手足幫手振興香港經濟
幾時都話鏡粉最樂觀
O2??? 佢賣到最低開場要求先算啦~
係都去深圳或者日本玩啦
其實好多移民撚都好lay back 心態上,好多仲停留係離港個一刻。所以我信會爆買。
韓團都好小會去到O2開演唱會
最多OVO Arena, 跟住O2 Brixton, 之後大紅團先O2, 最勁BTS係2019年開Wembley Stadium
演唱會都開到去英國,無一個嚟探阿mo
正常人咪會拎啲錢去玩同旅行
但班鏡嬸就會癲到16場亞博+9場海外場都會睇哂
eason都好似開過O2
到時爆場嘅時候 愚台手足都會見唔到 算數啦
移民撚還移民撚,又唔係個個都鍾意鏡狗
想當年,我喺Facebook page屌鳩啲鏡粉,如果香港一開關,呢12隻騎呢怪就會比陶傑證明都係虛火。因為換轉係你,你會選擇去日本定係睇呢12隻奇呢怪嘅演唱會??
當年我比班鏡粉屌到仆街,我今日想搵返個post鞭屍,可惜搵唔到
講到移民撚就一定會鍾意鏡狗咁
幾多個座位咁巴閉
網絡上大把人有同感,正常人都知道會係點
本身鏡狗都係社運同疫情下既產物,未有社運之前就係紅唔起既垃圾
通關之後直頭冇觀眾緣,做乜鳩都引唔起街客支持
最近啲鏡狗劇收視低迷就係最好既證明
依家得返班小眾鏡狗粉同上面啲PR係度圍爐吊命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞