THE IDOLM@STER綜合討論區[111] Yes!! Serendipity!!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
香港邊度有劍/棍賣
要買定枝傍身
香港邊度有劍/棍賣
要買定枝傍身

等c3/動物節
成個腦都仲係SSA既事,明明好多野要跟但完全冇心機做
香港邊度有劍/棍賣
要買定枝傍身

聽人講Amazon買好似好啲?
琴日搵過 好似得amazon限定既mix penla先運到黎香港
成個腦都仲係SSA既事,明明好多野要跟但完全冇心機做

雜巨巨

同女睇
做地藏咪算囉

其實望到個個企哂起身 得自己坐真係好唔好意思 仲要不斷比後面扑我個頭 不過high起上黎就算無棒唔識打call都會想企起身

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

昨日坐全院最後個角既男仔(人)
都係無棍...佢都企係度睇足全場...

昨日成功說服到隔離個地藏一齊打call
重借咗支棒畀佢
雖然佢最後選擇坐喺度打call

我一把年紀都差唔多Call足全場啦
做地藏好鬼悶姐

對住M@GIC都可忍到唔call嘅地藏
其忍耐力深不可測
香港邊度有劍/棍賣
要買定枝傍身

搵代購買
做地藏咪算囉

其實望到個個企哂起身 得自己坐真係好唔好意思 仲要不斷比後面扑我個頭 不過high起上黎就算無棒唔識打call都會想企起身

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

重借咗支棒畀佢

做地藏好鬼悶姐

其忍耐力深不可測

M@GIC爆左UO

雜巨巨

同女睇

香港邊度有劍/棍賣
要買定枝傍身

搵代購買

animate有既話下次過去先買
梨巴你準備睇我爆哂手頭D UO佢
仲有成30枝
4th bd個盒好靚
做地藏咪算囉

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

重借咗支棒畀佢

做地藏好鬼悶姐

其忍耐力深不可測

話時話day1坐我前面有個目測70歲阿伯都call
做地藏咪算囉

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

重借咗支棒畀佢

做地藏好鬼悶姐

其忍耐力深不可測

話時話day1坐我前面有個目測70歲阿伯都call

早知之前喺日本買定d劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞