THE IDOLM@STER綜合討論區[111] Yes!! Serendipity!!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
做地藏咪算囉

其實望到個個企哂起身 得自己坐真係好唔好意思 仲要不斷比後面扑我個頭 不過high起上黎就算無棒唔識打call都會想企起身

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

昨日坐全院最後個角既男仔(人)
都係無棍...佢都企係度睇足全場...

因為唔企起身 會俾前面企係度打call d嘅人都遮曬個mon

個個都米ハ
唔企睇唔到個moon
做地藏咪算囉

其實望到個個企哂起身 得自己坐真係好唔好意思 仲要不斷比後面扑我個頭 不過high起上黎就算無棒唔識打call都會想企起身

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

昨日成功說服到隔離個地藏一齊打call
重借咗支棒畀佢
雖然佢最後選擇坐喺度打call
下次765等睇我屌撚死哂D厄介

我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得
#DJぴにゃのミックスリスト
https://shindanmaker.com/742134

有無人喺twitter玩咗呢個診斷maker
我出咗mayu唱to my darling

安部菜々が歌うHotel Moonside
緒方智絵里が歌うおねだり Shall We ~?

做地藏咪算囉

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

因為唔企起身 會俾前面企係度打call d嘅人都遮曬個mon

個個都米ハ
唔企睇唔到個moon

坐最前咪睇到
我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得

我day2反而單kb
因為冇手啪uo
我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得

KB xiii?
我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得

KB xiii?

YES
其他劍全部水團劍睇其他LIVE廢事用
我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得

KB xiii?

YES

召喚潮文
做地藏咪算囉

呢樣真
冇劍冇棍你都會自動企

個個都米ハ
唔企睇唔到個moon

我又諗起雜巴了...

全程都被班180遮左半個mon
我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得

KB xiii?

YES

你俾D水劍我揮咪得
我得單棒唔係幾HIGH
下次補番枝3代先得

KB xiii?

YES

召喚潮文

我咪潮文主角囉
開始喪食龍角散

其實做地藏算唔算厄介?

其實做地藏算唔算厄介?

唔算,但如果神席做地藏就唔太好
開始喪食龍角散

隊緊啦
下星期六又一埸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞