其實女人真係鐘意壞男人?

37 回覆
26 Like 17 Dislike
講下自己經驗
小弟20 A4
雖然小弟毒撚到仆街 但一直無比身邊既人知
尤其係女性朋友
旺桃花既人往往有一種特點
就係永遠唔會死追一條女
而係通常都會係不同人身上留低伏線(唔係太識形容)
呢啲都係小弟中學入面開始不停溝女學到返黎既野
利申:溝過唔少過十條女
講下自己經驗
小弟20 A4
尤其係女性朋友
就係永遠唔會死追一條女

扮咩 厹 唔洗講咁多
有d女人真係仆街磁石黎
拍親都係壞男人 一係就做埋第三者
個女仔條件唔差 但就鐘意埋d花心 無品既人
係鍾意aggressive既人
講下自己經驗
小弟20 A4
尤其係女性朋友
就係永遠唔會死追一條女

扮咩 厹 唔洗講咁多

抵你溝唔到女
Kungfu Kenny now
my resume is real enough for two millennium
講下自己經驗
小弟20 A4
尤其係女性朋友
就係永遠唔會死追一條女

但無一個成功
屌你on撚鳩
d on9 mk仔食幾多靚妹,夠威夠型就多靚妹受架啦
咁左咁上下年紀就睇錢,有錢就咩女都有
關鳩咩alpha beta事咩
咪撚咁撚柒on99咁啦
古時部落成日有擄掠女人做老婆既事情發生
唔肯就範果D基本死晒
女人鍾意賊係NATURAL SELECTION黎
係連登講呢D有撚用咩 成班A0憤青黎

你一教佢地呢D技巧 即刻話 有撚用咩 咪又係睇錢睇樣睇身高
一野推哂去極端 講到好似一係就 180有米靚仔 一係矮肥柒毒撚咁

個個剩係覺得D女係臭雞 祟洋祟錢祟靚仔
古時部落成日有擄掠女人做老婆既事情發生
唔肯就範果D基本死晒
女人鍾意賊係NATURAL SELECTION黎

Yes,強盜播種,好男人淨係得一個老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞