[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(54) 祝各位FEARNOT 聖誕&新年快樂!官方二期通伴準備招生

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
請形容下有幾型棍
其實用一年時間就變成女團五常已經好勁,夾硬同新牛比都無意思,因為新牛呢個組合已經包裝成一個潮流,你問路人會聽過newjeans, 但可能都講唔到成員名,新牛確實開創咗女團新風格,個勢已經有,加埋social media令佢哋更加出名,

睇翻fim寶,霸凌事件無毀咗成個團已經難得,好彩房pd 親自策劃嘅團唔會差,平時可以睇到咁多物料都係記錄梗佢哋成長,出道記錄片就係好例子。仲有好錫佢哋嘅staff同綜藝策劃,富養女團唔係講笑

兩個團最大差距唔係實力,而係新牛可以連續咁keep到個勢,但fim寶我暫時仲未睇到,其實由夏娃接演唱會接perfect night已經睇到女團要保持活躍先keep到個地位

封頂之路就睇未來2年,各位通胖繼續支持
係你?
唔係
係,但事實佢地真係好細過,有啲事要家長批准都正常
唔係有咩事邊個負責
咁又唔使下下咁比嘅 各有各贏唔好咩
兩隊都鍾意
好撚癲
月榜都一位
如果延續到去cb就癲,應該氣勢會好勁
有呀
PD48 決賽
就呀圓瑛改早左成個決賽兩個鐘
一直覺得佢哋唯一嘅硬傷係年齡偏大好難吸10代粉
慢慢黎 而加先第二次comeback
個人見解覺得重有好多潛力
其實恩採今年生日後都18,可以通頂啦嘛
誇誇專員
講真唔擔心佢哋發展,不過想再上一層,雖然好多人反對,其實真係要多啲捧345,始終佢哋係新臉孔,可以有好多新嘗試。反而櫻采可以上多啲綜藝幫團隊增加人氣
NJ啲歌啱聽
但可能太𡃁妹嘅關係
都係追住FIM嚟睇
我地同新牛同公司係好事
起碼CB唔會太互打
345值得再多啲人關注
牙真已經過左車車啦
車車啲相太cute無牙真果種殺傷力,都係專心係個人直拍
你唔講我都冇留意
上個月頭先到8m
依家8.7m
車車啲fan cam都好大殺傷力
牙真po得密
仲有佢歐美market夠大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞