[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(54) 祝各位FEARNOT 聖誕&新年快樂!官方二期通伴準備招生

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
無色到但loop咗好耐
呢個真係神似喎
我葉好美
岩岩想po
仲係全員黑頭個期
感覺好似過左一年咁
睇翻MMA2022 真係大癲到

呢一年佢哋都成長咗好多
下次搵櫻試

睇左好多次
好吸引
兩個無壓力
Chaechaez
啱啱開咗台曆,入面獨立包裝啲膠袋都幾弱吓,大力啲開都爛,封邊又黐得唔好,唔講以為畀人開過同專輯差好遠
妹寶今年紅白係咪又要自己返酒店先
上年個本都係咁,真係預你開完即揼
輕輕hi到都有機會爛,放番啲本體入去更加唔洗諗
有冇人一樣每晚追佢地變成習慣
每晚me time就YouTube search Le sserafim睇下有冇新片
然後就上Carousell search lesserafim睇下有冇嘢買
買埋買埋一堆小卡屌又唔等使又唔會擺出嚟但見到靚嘅就好想收集

自問冇大家追得咁貼同咁多channel
平時主要係靠睇YouTube同ig彈出嚟啲fans page reels去追佢地最新動態
完全成為咗我每日嘅寄托

用咗2個月時間去認識佢地同追晒佢地呢年半嘅成長,見到佢地開心會覺得幸福

咁追星法會唔會變毒
毒係其他人定義㗎姐 但係其實點解要在意人哋諗法先 你自己覺得開心咪夠
最緊要自己開心
D fd話我癲話我毒
但我鍾意咪得
又有新通伴
https://www.instagram.com/reel/C1cC_w9rV2F/
好正真係don’t care what’s wrong or right
自己開心最緊要啊通胖
睇佢哋係我生活動力嚟,尤其每個星期三
我追到去韓國都俾啲fd話好癲,但睇完真係覺得佢哋咁努力自己都唔可以咁hea為自己帶到正面影響就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞