[AROHA] ASTRO 討論區(81) - 聖誕節快樂 永遠懷念文彬

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
好符合廢社嘅慳皮原則
習慣了便好
懷疑成條片都係佢地兩個自己度自己拍
Anyway, 好在阿產 (+阿優)仲有心去做
而家已經無慾無求到有嘢睇已經好滿足
慳皮都收貨
好掛住佢哋
多謝阿優阿產呢份聖誕禮物
佢地今年仲有心機拍片已經好大驚喜嚟
阿俊update 官咖
機翻
聖誕快樂~~ 你們好,我們的AROHA們,呵呵,大家都在睡覺嗎?! 還是過得愉快呢???
我最近經常聽Merry-Go-Round
感覺今年冬天聽起來更特別^^
在粉絲演唱會上第一次公開的記憶也歷歷在目 想起了AROHA們 那時的回憶,呵呵,天氣變冷了,大家都要穿得暖和一點,裹得嚴嚴實實!! 不然會感冒的。
雖然一直都在說! 我們都不要生病要一直幸福💜
直頭掛住呢種風格添
條片有啲有寫時間,係幾個小時前,廢社有冇可能咁有效率呀
時間格式又唔同
風格真係好廢社嘅

BTW阿產同阿優去約會,又乘機呃飲呃食
有Roha已經揾到聖誕樹係邊,真係可能係今晚影㗎喎
估佢唔到係即影即出喎, 不過唱歌嗰part就肯定係預錄定 (可能係尋日朝早?)
阿優今日租咗cafe為哥line食物應援
https://x.com/offclastro/status/1738836512559784415

性誕一支公 720P LIVE 好撚慘
誕通常夜晚先出去活動㗎
阿俊開完工即刻返廢社開live
阿俊要開工呀
開完工即刻同Roha講Merry Christmas, so sweet
冇工開亂入嗰個先
懷疑阿產住廢社對面,開開下都嚟到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞