(巴)[推到完場] 巴塞隆拿 對 皇家馬德里

785 回覆
11 Like 16 Dislike
下季要回購巴查 補補個後防
最好笑蝗區有柒頭問:除衫點解要俾牌?

暑假呀.....
喂mon post爽唔爽阿

?
1:3 其實都正路 冇期望冇失望

唔夠打真係要認,坦白講皇依家真係高一班波

Yes, 冇左尼馬之後我諗都唔至一班啦

C朗個態太fit,中路三個又超曬班 真係冇得打

其實對面未出c7果時都已經無得打
而家隊皇馬根本勁過當年六冠巴
戇鳩球證
又有排俾人講
輸咪輸囉
係踢得差

驚鳩咩 贏左出去屌鳩佢地都得啦

驚左
其實進攻問題嚴重過防守
diu lo fu 同d so 真係未夠班
diu d 傳波下下都都傳落對面隻腳度
d so 就好次冇食飯咁 有一下撞射就咁傳落個龍度
戇鳩球證
又有排俾人講
輸咪輸囉
係踢得差

驚左

唔驚 但係輸咗
其實進攻問題嚴重過防守

咁又未至於
只係巴塞回落太快
人腳又走哂
其實進攻問題嚴重過防守

咁又未至於
只係巴塞回落太快
人腳又走哂

皇馬行出去有邊隊贏到佢
仲要長期出監獄馬 同打少個無分別
戇鳩球證
又有排俾人講
輸咪輸囉
係踢得差

驚左

唔驚 但係輸咗
屌你黑哨都輸
天地有正氣
其實入場最多覺得和 人腳差成班 不過可以去主場睇真係好正

我之前都去過睇西甲
入場要check三重保安
最後過x光機佢見我有支可樂
就擰開左個蓋丟左個蓋
俾返支可樂我
我呆左
講真
巴迷成日屌尼馬獨食
話佢走左仲好
依家到冇尼馬真係跌一班波
嘩蝗真係好撚多小朋友
好撚垃圾,分區都爆閘,弱撚智
嘩蝗真係好撚多小朋友

上季開始多左好多
講真
巴迷成日屌尼馬獨食
話佢走左仲好

冇話冇邊個唔得
不過人走左唔買返替補真係on9到震
好撚垃圾,分區都爆閘,弱撚智

bb
講真
巴迷成日屌尼馬獨食
話佢走左仲好

你點樣肯定有佢係度今場就會贏波?
今場除左輸屌老虎 仲輸av同碧基
好心向前看啦仲成日諗佢係度會點做乜
輸波咪輸波囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞