(巴)[推到完場] 巴塞隆拿 對 皇家馬德里

785 回覆
11 Like 16 Dislike
上季比我地絕殺個陣又唔見你地走入黎比我地撚
乜咁輸打贏要

上季?十幾年前阿記不敗奪冠 記得j埋

大佬呀明明有蝗區俾你傾 上季我地都冇你地賤到入人地場啦

你肯定冇 諗清楚

Except ThaiKing

Except
又要威 又要

You連ThaiKing都唔識?
講真而家對皇個個巴塞fans都心裹有數 都唔知咁興奮入黎爆閘做咩
在座各位都是垃圾
1:3 其實都正路 冇期望冇失望

唔夠打真係要認,坦白講皇依家真係高一班波
乜件衫係疤狗夾硬騎住牙朗係地下除落黎嫁

好似係球證俾左黃牌佢
佢嬲到除衫牙
其實輸左 可以順便屌醒班膠層買人 同正視問題 都好
買番隻正選左翼唔

後備線
中後場
完全被屌打
而家出埋屌老虎
前場都被屌打
最好笑蝗區有柒頭問:除衫點解要俾牌?
上季比我地絕殺個陣又唔見你地走入黎比我地撚
乜咁輸打贏要

上季?十幾年前阿記不敗奪冠 記得j埋

大佬呀明明有蝗區俾你傾 上季我地都冇你地賤到入人地場啦

你肯定冇 諗清楚

Except ThaiKing

Except
又要威 又要

You連ThaiKing都唔識?

有人話上季全季冇巴狗入過皇post

不過啲皇b做乜?

你咁諗對膠層太有期望

Yes, 冇左尼馬之後我諗都唔至一班啦

你咁諗對膠層太有期望

唔柒都唔做巴塞高層
講左好多次爆閘狗唔洗理佢地啦
唔block都唔洗回佢
正如你行街d狗係到吠你都唔會理啦
講左好多次爆閘狗唔洗理佢地啦
唔block都唔洗回佢
正如你行街d狗係到吠你都唔會理啦

我地都有隻入咗去吠人了

講真呢個陣只係大約排345果d隊ge陣容

後備線
中後場
完全被屌打
而家出埋屌老虎
前場都被屌打

上半場感覺係無活力,下半場感覺係唔夠級數

C朗個態太fit,中路三個又超曬班 真係冇得打
乜件衫係疤狗夾硬騎住牙朗係地下除落黎嫁

好似係球證俾左黃牌佢
佢嬲到除衫牙

收到風係球證自己去扒牙朗件衫再比牌喎
尼馬
我地都有隻入咗去吠人了

比狗咬又走去咬返隻狗
其實入場最多覺得和 人腳差成班 不過可以去主場睇真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞