娛樂台王家晴 CANDY@COLLAR 討論區 (2)

713 回覆
33 Like 29 Dislike

又cap多幾張

唔怪得佢自己唔PO
出咗咁多日絕招係要休息吓
豬腩肉現身好搶眼

之前唔係POST過自己健身相,條腰好似好FIT㗎。學埋姜濤啲衰嘢,條腰都P埋
糖今次呢隻歌竟然做左上鉉一
打飛機既野,睇得多都一陣腥臭味

學霸?原來學霸標準定得咁低
明明dse 得兩科5星星...咁sinnie@LT 叫咩??

運動高手?中學校運會全場冠軍又唔係學界
靚女?稍為換個攝影角度已經唔同樣。

天然呆?明明就係成鳩日拋眉弄眼同詐傻扮懵
a0?已經有幾張相證明佢係偽a0

日本漫畫女神?用明星標準睇就比下去
真心無星味 勁似旺角中心附近d路人甲乙丙

推我糖仍然冇事
糖今年嘅下半年好多嘢出
出還出
保持冰清玉潔
覆 #434:
呢張應該係 "海外發行用宣傳海報" (特技造型好似鉛筆海膽)。
本港出唔到呢款海報 ("報刊電影辦"會禁),估計會用另外幾款 "適合公開展示" 嘅設計。
(其中猜測: "暗黑商場環境 + 疑似喪屍陰影 ")
出面太多DAY,推住糖先

勁唔開心,但方糖都唔係好,佢都食過大把仔
錯過左糖既人生
d記者恰我糖A0
鳩硬吹到佢萬人斬都冇撚料到
召喚佢先

你想知方包D咩?

月巴婆唯一的秘密 妖氣最強人物
有個朋友 性格碌柒 本性未變質

「亞太第一 」 演怪物 將亞婆重罰
夠哂邪惡 無哂衝突 _獸馬上消失

向前輩世一進發,加油~
乖得滯冇位入搞到要改圖貼人家人朋友出黎
辛苦你喇
乖???
今次呢彈嘢一定有內鬼爆畀傳媒聽
其實係邊個基本上都呼之欲出

上次Marf Locker戀情
連佢個老友sofiee chung 都幫手黑

再睇埋佢最近社交網絡嘅反常表現
我可以話你知,七個人入面,
單嘢係方糖做既可能性接近99%
就黎要copy人地叫你睇醫生段嘢

腦殘晴蛙貼堂

wing 講年尾認識,你講5月識,係咪倒米??

on9到 5月13日加入等於當日認識
佢本身唔p圖唔老作咁大都算吹咁大叫我哋點信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞