美股認真討論區 MMMCDXXXIX

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔係

一般人都係月供算
炒股留返比d IQ高嘅人玩,輸錢或者跑輸大市嘅一律當賭錢

利申賭錢
機會係留比有天份嘅人

個個都睇投資/炒股書,唔通個個都發達咩
拜燈
張音樂椅佢重有成年座
渣架
still短袖
肥….我就黎想開暖氣
正常
日本大雪警告
又話never surrender
中國越來越多政府機關和國有企業下令員工不得攜帶iPhone和其他外國品牌手機上班,這類前所未有禁令擴散,很可能使蘋果公司和三星電子在全球最大手機市場的一些部分被擋在外。

彭博(Bloomberg News)引述知情人士報導,過去1、2個月,中國至少8個省內有數家國有企業和數個政府部門指示員工開始只能帶中國品牌的手機上班,包括在沿海的富裕省分。
儘管近200個國家13日在聯合國氣候峰會簽署協議、決議逐步轉型擺脫化石燃料,美國白宮國家氣候顧問柴迪表示,美國在短期內仍需要石油和天然氣來滿足能源需求。

tldr oil 200 credit by姿
玩咗咁耐,終於決定退返啲錢出嚟
https://lih.kg/3579109

可以跌了
樓主沽空US STOCK爆廠
東記:我因為JPEX失去了一切!呢兩個月,我反省左好多事。
https://lih.kg/3579511

大G幾時拍片同APPIE苦主講下野
上到40000ATH都仲係反彈...
稱兩大因素已「夠砌」 恒指最淡仍達30000點
收到瘋ARM NEXTWEEK 100
在12月14日的內閣人事異動,安倍派(清和政策研究會)所屬4名閣員全數遭撤換,新任內閣官房長官由前外務大臣林芳正接任。另外新上任3名閣員分別是經濟產業大臣齋藤健、總務大臣松本剛明,及農林水產大臣坂本哲志。

原來林芳正上場
呢吓有啲意思
林生出名親中派+支持經濟緊縮
條友返香港坐監未
唔係好事

日本滅亡了

BTC張圖似會向下一大棍落,想買可以入定錢等38000買
Ok”

BOOM~
姓林,可能中國人黎

嵐山小巴貨車相撞 至少6死傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞