撩耳仔搞到要入醫院

249 回覆
40 Like 689 Dislike
上車幫我量血壓之後問我地址同電話之後就開車直接去醫院排急症
咁大個人連基本常識都無同啲垃圾廢老一樣,一句唔識大撚曬,要人幫你執屎我建議你唔好生下一代,否則同你個廢人一樣咁撚廢,垃圾不如
#5 睇到樓主名
即刻上一頁
屌呢個po咁多傻仔認真覆呢條白卡膠
樓主係白卡膠
咪撚理佢
樓主係白卡膠
一路打字一路笑你班傻仔咁認真覆po
咪撚理佢
樓主係白卡膠
咪撚理佢
一句唔識大撚曬個世界咁多工具比你用,上網查就近急症室再加call的士電話係咪真係咁難啊?
定其實根本你同啲廢人無分別,乜都話唔識等於大曬?
樓主係白卡膠
咪撚理佢
我果陣係急症室見到有人喉嚨痛都call白車

利申:我果日比急症室醫生一睇即刻入咗院
講明樓上 又講明點解唔比用
咁都屈人對號入座你都幾小學雞
唔好理佢哋都short short地,大把長者講嘢中氣十足咪一樣報稱不適call白車,唔得又搵差佬查佢有冇濫用?我個人覺得你咁做已經係最快方法,因為如果異物入咗耳仔耳鼻喉專科先有相關工具幫到你,唔通你死忍等排街症或私家診所出轉介信,再排期咩,快極都成禮拜喇
依個真,都唔明點解咁多人話濫用,明明依個已經係解決問題既最快方法
你都識講長者啦
你拎佢黎同自己比? 定你都係白卡

fyi白車去到醫院都係排街症
有無p2場介紹

點解你地個個咁認真覆po
沖完涼耳仔有啲水
用棉花棒超豬服
你就堅屈人小學雞,我至憎學牲,我一生人就on9就係曾經做學牲10幾年,學牲呢D垃圾完全應該人道毀滅,徙曬我哋納稅人供佢哋免費教育12年,之後出嚟食碗麵反碗底,搞事攬炒到香港被症腐收緊自由

你屈樓豚濫用白車,咁你去告佢呀笨柒,你係法庭咩?仲唔認係地下判官?
唔想覆假膠樓主
但見到d 傻鳩仲撐假膠樓主就忍唔到口
試過
自己用鉗撩返出黎
cls呢個po 咁撚多白卡
你件心理變態直頭係間接殺人啦
行外國嗰套既話,就冇人會濫用

係囉,樓豚,在情在理你完全冇濫用嘅動機,唔通由佢喺耳仔發毛咩?到時病重咗辛苦嘅係你,佢哋一樣會批鬥你話你傻呀乜呀。嗰D立法局已完打尖通波仔就真係叫濫用喇,班友仔地下判官上身咁,欺善怕惡唔敢屌D有權有勢嘅
知唔知邊度叫中耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞