Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 672 Delay無極限

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
好快多6隻落去陪catwoman
我最唔滿意d腹肌 其他可接受啦
派古生青雲先啦
我覺得大隻又唔太算
反而一比較之下 。我覺得同戲服有色差 。件衫都唔夠淺灰
頭雕係靚
但感覺成隻都係好似照JL version 去做
BVS ge肥Ben感覺係再憤世d
個真人頭似跟住JL 後期補拍黎做咁

想問下邊度有得買呢啲鐵線披肩
真係似JL 2.0多過BVS 2.0
似兩樣max 埋一齊

淨計Bvs 嘅話,雖然隻嘢擺pose 係靚,但比例錯,logo 太大但翼嘅弧度太少,成身配色錯,頭盔盔型錯,披風質地唔啱,披風頸位唔似bvs 版咁鬆
活,聽日繼續派batman ok?
無訂係無錯
可能要等3.0 4.0先跟得足啲

TDK Suit 出咗咁多隻到今年個隻先跟得足
輕甲嚟講最好 必訂
珍 。但自己太鍾意肥Ben已訂
希望會改
反而身我接受到,最接受唔到係頭盔頭同真人頭
但買左2.0 就算第時有3.0 4.0 都真係未必想買🫠
頭盔都真係好似唔似bvs
睇落都真係好多位要執
呀活睇在Batman 份上執下啦
好彩仲有Inart
一樣
HT似搶閘出

唔還原就梗啦,但我因為呢張圖同場景果張訂咗

so far 我覺得算係市面上最好嘅肥ben, 而且inart 出嘅話佢肯定睇住來改,唔驚

活隻the batman 係靚但so far 未到打爆inart 嘅level. 隻嘢整體係高質,但某啲位都係未夠細節同細緻,例如手臂甲仲係一件大膠件,無分到啲綁帶出來,同埋頭太大

the batman 都係55波底下啊活一定會鬥落去,除非inart 自爆

淨係外國group 都大把人仲等緊inart the batman 而唔揀ht
隻老甘實物正到傻
不過inart 個素體真係幾垃圾下
Inart 價錢貴HT 25% 一定要高質啲啦
點垃圾法既
好生硬好脆弱咁
同埋拎上手好輕,啲關節好唔穩陣
欣賞佢隻嘢嘅整體質素,但素體真係敗筆
有拎過上手嘅巴打應該會明
我反而覺得inart隻肥ben,會重點擺喺老西到去打ht
手足出左記得訂一訂做白老鼠睇下佢地膠衫咩技術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞