Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 672 Delay無極限

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
應該都係
Loki套劇咁高口碑 我唔信活仔會唔出
阿活都知 end game 個頭做得柒
都做咁耐同咁遲出貨
光b可摸耳講多少少?
我自己咁睇,inart好似心口detail無左
或者刻得唔夠深
唔係好多,4萬幾隻左右
算唔算多
要出應該出翻thor1身啦
未知佢最終改法,但你張圖有個位好明顯做錯
膊甲佢做錯啞色
拎得
阿活好野
派到幾點
見code,未有sms
其實我都心大心細緊
留曬定放一隻
派大哥
閣下去年3月4日9時前訂的HOT TOYS The Batman - Batman (Deluxe Version) (MMS639) 已到貨,請三十天內親身到信和二十樓Secret Base取貨,取貨時需展示eShop內我的帳戶之相關產品QR Code,逾期無效.
收到SMS了
兩粒鐘
閣下去年3月4日9時前訂的HOT TOYS The Batman - Batman (Deluxe Version) (MMS639) 已到貨,請三十天內親身到信和二十樓Secret Base取貨,取貨時需展示eShop內我的帳戶之相關產品QR Code,逾期無效.
閣下去年3月4日9時前訂的HOT TOYS The Batman - Batman (Deluxe Version) (MMS639) 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無效.
屌你老母 立即衝去拎
你班友唔洗返工
要返工
原來我4月先訂 有排
仆街,3月5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞