陸永11歲大女赴英國升學 太太Reina感不捨

122 回覆
17 Like 297 Dislike
佳哥收手啦
依家23條唔使你發力都勢在必行㗎啦
肯定,至少六十萬一年。咁貴仲要西方國家,佢嘅決定已經說明一切
係咪特登整咁樣
個女咁似連詩雅嘅
點寫到明讚暗踩咁高境界
唔好隨便同人發生關係
話就話前事不提 都係另一種虛偽
因為 我始終認為
你老公都唔想知道佢有咁多襟兄弟

偉大航道段歌詞似係陸永借歌唱比老婆聽
母女都try 過咁爽?
個女個樣有種曲赤既味道
少少曲
其他相係靚過家姐
佢讀嗰啲學校會唔會係唔洗錢既學校
summer school係感受下鐘唔鐘意外國,覺得ok就會去正式讀
好多父母送個小朋友讀寄宿之前都俾個小朋友去summer school體驗下
睇錯REGINA
Reina幾時從良㗎,冇再出去蒲咩,又攬又錫又揸波喎
第一次睇
其實一個女人吞過大量唔同男人嘅精液落肚,同埋俾大量唔同男人中出過,對本身身體或基因有無影響?
依啲淫底老母生既女 應該都係淫底
去到英國比大肉腸征服 仲讀乜書呀 快撚啲插入黎啦
依家啲小朋友細細個上reddit連登小紅書飲心靈毒雞湯,個個都知自己原來係社會低層,將來面對幾大困難,心靈冇咁強大嘅好多時都諗唔通

依家呢個世界,努力呢個因素對未來嘅影響微乎其微,可以忽略
家姐都好靚 細妹仲靚
咁香港津貼學校都唔洗學費,點解咁多人要比錢國際學校賺??
孤陋寡聞,曲尺唔係手鎗嘅款式咩?
雖然你呢啲都係曲尺。。。但以前叫曲尺通常都係refer手槍嗰款。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞