美股認真討論區 MMMCDXXXIV

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
連滾咁難得有人認真問問題

佢問嗰個問題我覺得都冇乜惡意 / 其他負面嘅嘢

就食咗八個腐皮

我是不能屈服在這種反智行為之下
你同佢講鍾意咗一個70歲嘅哈馬斯阿婆

2023年12月8日, 錢錢錢

留言: 大師睇淡樓市10年, 金價升幾百就個個禮拜打晒飛機。

大師: 我屌你啦,block 咗你, 夏蟲不可語冰呀! ...... 其實最想見一樣嘢, 過幾年大風暴出現完, 金價上到好高位, D樓價跌到仆街冚家剷, 咁(跟我買金既) 就安居樂業, 鬆動果D 可以幫助D 有需要幫助既人。呢個先係我既心願。

康年: 發財要立品。

大師: 善心始終有好報。我而家做既嘢就係播呢個種子。
大師呢啲太暴躁

依家係人類歷史以嚟最值得買港股嘅時候
https://lih.kg/3573453
澳洲:將公布收緊移民政策減少移居人數
https://lih.kg/3573487

鐘開始向右擺
財棍加個打老婆
同你講發財要立品
美國總統喬·拜登(Joe Biden)提名的副國務卿人選表示,行政部門從未邀請香港特首李家超出席上個月在舊金山舉行亞太經合組織(APEC)會議。這是拜登政府首次正式公開否認香港政府有關李家超有收到美方邀請的說法。
啲so call 長輩受害就叻
未結叫你結
結左叫你生
生左叫你生多個

再有人問我,我一律答冇錢,連隨問佢借5萬
dklm
Stream AB 2026就完
越黎越大機會唔會續
聽日投票人數創新高
夾都夾上去啦
面子遊戲
together
we go canada
笑到PK
基本上全線KOL都睇好

PLTR 25
PANW 350

年尾價
我日日都做緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞