[BUNNIES] NewJeans討論區(73) - 09/12MusicBank年末演唱會|親民女團6日5live

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
貓今日犯規到想踢我入黨??
玉黨又增添一員
啲舞

呢隊唔係新牛嚟
係M記 佢kpop 播歌 Itzy 都唔播NJ

從來冇喺街聽過itzy
玉勁cute,佢哋勁開心
同NewJeans合作但播ITZY同Asspa,一首NewJeans都無
上次兩個去咗睇戲坐情侶梳化
買咗個蛋糕仔同閔媽慶祝生日
Happy birthday to me?
佢哋兩個咁friend, 好似未見過合體。反而想見佢哋一齊單眼伸脷
玉企係yunjin隔離勁細個
多謝幫襯
兩母女
Weverse買終於到貨了
個造型師真係小癲, 竟然要玉著連身泳衣, 不過遠睇好搶眼
明明似雪花肥牛
參加Dior活動的NewJeans諧潾新聞照

影片
https://twitter.com/i/status/1735859136301027489
https://twitter.com/i/status/1735857421279695296

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3038039815

1. 公主精靈

2. 怎麼有辦法這麼美呢... 真的太漂亮了ㅠ

3. 諧潾很適合hot pink耶??????? 好漂亮

4. 越來越像淑女了呢,哇,好漂亮

5. 我到現在還是不敢相信她是06年生的

6. 怎麼能長得那麼像精靈呢ㅠㅠ

7. 好漂亮,腮紅也很適合

8. 雖然是貓咪,但長得就像人類一樣

9. 妝造很完美

10. 雖然很漂亮,但感覺像小朋友穿大人的衣服

11. 這個不是貓咪相,根本就是貓咪,真的

12. 越看越漂亮,如果小貓咪變成人的話感覺就會是這樣

13. 看起來就像有錢人家的貓咪ㅋㅋㅋㅋㅋ 好漂亮

14. 那件禮服沒有別的顏色嗎? 雖然諧潾很漂亮,禮服的設計也很好看,但如果是薄荷色或者亮一點的天藍色的話應該會更漂亮

15. 連隱形眼鏡都是藍色的,感覺像波斯貓

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

我本sg Haerin都係重複咗 點部署
啲名牌最中意搞到咁成熟 交返俾ador 啦
真係好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞