[BUNNIES] NewJeans討論區(73) - 09/12MusicBank年末演唱會|親民女團6日5live

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
係咪即係佢會自動ship去我個集運倉
#NewJeans 20231219

韓網評論:
1.19日是什麼啊..??
2.NewJeans要回歸了..? 是什麼?
3.是什麼啊,有大事要發生了??
4.19日會發生什麼事啊?要瘋了
5.Ditto 一週年?
6.Remix 專輯嗎?
7.好興奮啊ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ要發行專輯了嗎??? 可以購買嗎???ㅠㅠㅠㅠ
8.哇,要單獨出Remix專輯嗎?太好了ㅠㅠ
9.NewJeans 的歌我在YouTube上已經聽了不同混音版本,這是正式混音? 啊,太幸福了..
10.我一直在等Remix~~~~~!!!!!
11.哇,不只是 Ditto 的混音,其他歌曲也有? 太棒了
12.太棒了,我很喜歡 NewJeans 的混音歌曲,希望都能發行,真的要發行了???太瘋狂了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
13.我要暈倒了
14.是什麼!!!是什麼!! 心臟都在顫抖

圖片來源:twitter | NewJeans_ADOR,youtube | NewJeans
我本身都好驚佢地去呢啲地方 尤其香港人對菲律賓有條刺
得罪講句 傻都唔會去

呢啲垃圾國家去非洲仲安全過佢
WTF
少少嘢都做唔好
仁好似笑傻咗

咁大件事冇人井
唔止張卡,我連photo book都有印錯
有咩錯
Minji句野同Hanni句野一樣,對照返英文,hanni個句印錯,同埋有個位冇左中文對照(雖然我唔care)
個SG又4磅
咁又百幾蚊
到咗香港?
係啊
係咪應該等埋佢補寄嗰張卡先合併
但係又唔知佢嗰張卡幾時送
佢上面好似冇講海外到貨嘅點補償
係Gmarket買已經預咗補唔返

好彩冇事
123差啲以為冇分別
250啲remix好有信心,佢remix hurt已經好中意,只要唔好搞到edm 味濃就十分好
調咗色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞