【非支那製】【I/A】Last Origin(18) - 離線掛機正式推出

944 回覆
5 Like 1 Dislike
綁繩Skin 必買

注意2部ex 關原來無嘢出 掛咗成晚先知
新玩一星期左右留名
好想玩 但pc都仲係玩唔到屌
歡迎
巴打仲未搞掂?
係彈error定直頭開都開唔到
歡迎新血
一樣係彈依個

湯丸!
我細細個就聽過呢個名
呢個我都見過
不過嗰時係VPN問題,轉第二個日本IP就得

經DMM player重裝
清AppData
直接開game exe chok error
做晒都唔得就真係無計

官方話而家仲有部分PC玩家有bug開唔到game
唔知是咪講你呢啲case,可能要等fix
驚都玩唔到仲撚鳩我
係啦
唉 都唔知乜撚嘢BUG嚟 卡足幾個月
買部android
我平板同電話都ok
或者裝模擬器?
慣咗用DMM個PC版一次開晒閃星 藝術解日任
26/9 更新:

1. 夏活第三部開始,開到10月17日
交換所有update,記得清

2. 新水著skin

3. 舊水著skin減價

4. 交換所每月更新

5. 忍媽炎雷R版大破skin更新
之前忍媽skin要就韓國法例和諧咗
今次搵返青豆腐改返靚仔啲
原版:

和諧版:

最新版:

如果都係想睇返原版可以用#901個patch
韓國前排仲和諧咗一大堆駱駝蹄skin
已經有晒backup,如果日服都改我會update返個patch
順手貼埋韓服呢排啲新skin新角:

等咗好耐嘅新角Merope終於出
即係今次日服夏活提到嘅虎鯨姊妹七妹

新skin好多彩蛋,幾有誠意

大人skin繼續解放乳頭

下期skin預告, 繼續收編Last Origin二創畫師

感謝大佬update
瑪莉都要著同一款泳衣
返咗UK冇得課金返黎再買通行證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞