【非支那製】【I/A】Last Origin(18) - 離線掛機正式推出

833 回覆
4 Like 1 Dislike
性轉機娘
冇開活動就清主線 清唔到就清常駐活動/煉金

部落隊 升駱駝 可汗
精靈隊 我自己就全升
戰艦隊 兩隻攻擊機都升
閃反隊 x00
貓油隊 粉毛 海星
等其他大佬補充
升完SS資源鬆動可以升埋啲S同A
特別係有得升級嗰啲,好多都有用

主線推到幾多就推幾多
尤其9章ex關有beta晶片,10章11章都有好多專武
同時可以打下聖所,又係盡推
因為清完都要用時間慢慢累積礦石,愈早清愈好

升120通常係修女永恆呢啲周回核心打手優先
不過建議抄攻略寫明要120先升,因為晶片同粉都幾難入手
唔該
有新目標 又要忙
留名等 Ags 性轉

同大家介紹返,本季真T0隊,天空騎士
拆紅蚊,拆點火綠蟲,又有輸出又有支援又有再攻etc

真正全能隊,多謝大家
學到嘢鳥 多謝大佬
龍神の剣を喰らえ
請問Guest ac要點先連攜到apple ac,我連攜個位按apple id,入game 後會變咗新帳號
咁奇怪 正常應該同一個acc
你入唔入得返原本個guest account先
2個都入到,我試過係guest ac按otp發行,但唔得
呢個都唔得就無計
要send email俾客服搞

lao_support_jp@studio-valkyrie.com

標題:連携アカウント変更の手続き

1. ユーザーID: guest acc UID
2. 司令官のレベル: guest acc lv
3. ニックネーム: guest acc名
4. セットされている分隊の構成(1番目の分隊)(分隊のリーダーも一緒に): 第一分隊隊員,mark返邊個隊長(リーダー)
5. 保有中のSSランクのバイオロイド(3~5機ほど): 倉入面3-5隻SS名
6. 変更前の連携アカウント: 填ゲストアカウント
7. 変更後の連携アカウント(新たに連携した新規データのユーザーID): 你而家連咗Apple ID個新acc嘅UID
搞掂之後佢應該會用guest acc overwrite咗你apple id個acc
之後直接用apple id玩就得
佢全人手搞可能要等下
如果進度少嘅話建議重玩算

1. 5區前半

2. 戰術訓練室系統
戰鬥系統教學關嚟,清完有嘢送
https://www.last-origin.com/news_view.html?no=572&pg=1
https://lastorigin.wiki.gg/wiki/Battle_Training_Room

3. 新AGS

4. Sister of Valhalla 同新AGS buff & 昇級
仲淨2隻(T-10, T-12) SS昇級應該下次出埋
T-9就韓服都未出

5. 總力戰 開到下次更新13號

6. 萬眾期待嘅格仔

7. 鋼龍外傳

8. 新背景 25罐

9. cafe skin同project orca skin減價結束

10. Sister of Valhalla 新skin
又係出一半,估計下期會出埋淨低3個

11. 3個合作畫師skin減價
唔該師兄
今轉d skin
今轉d skin

無乜震撼力
不過個教母skin幾靚
根本無諗過遮住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞