[JJ插沙]做annual dinner 抽獎搞手,求獎品推薦

40 回覆
2 Like 9 Dislike
就好似d勇武派聽熱狗老點坐曬監

對社會副作用
全部現金獎啦 屌你老母
判出去比同事做,叫同事用3萬諗annual dinner抽獎獎品
發圍機會

老闆:feel like Billy Hates
判比印度同事做,叫印度同事用1萬諗annual dinner抽獎獎品
幾百蚊嘅禮物,最多人會真心鍾意就係coupon

有幾多人會咁啱想要買風筒鬚刨,人地用緊嘅隨時仲貴過你果個,唔好製造垃圾啦
都係,聽日返去考慮下將佢哋變超市禮券先
大獎 IPad pro 2TB + USB-C筆 + 摺疊鍵盤 $18,318
二獎 Switch OLED*5 $13,400
三獎 Sony XB100*20 $8,980
四獎 現金獎 100*100 $10,000

全部官方價 合共 $50,698
IPad Pro 要1TB加大keyboard 可以平$500
收一百蚊嗰啲會斬死我
有羅貫聰
每人100蚊coupon
剩底嘅自己袋
酒店staycation $3000
迪士尼成人入場券x2
酒店tea/lunch/dinner buffet
Delivery gift card $500
Twc tea set
超市sogo coupon
呢啲同事反映幾好
抽Annual leave, 抽機票
四獎類似安慰獎,budget每份$200,要諗100份

8kg 米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞