[JJ插沙]做annual dinner 抽獎搞手,求獎品推薦

40 回覆
2 Like 9 Dislike
認真post
俾老細欽點plan annual dinner嘅抽獎禮物
budget得5萬蚊

暫時諗咗大獎應該係iphone 15 pro max/ ipad pro

二獎5份應該係airpods pro/藍芽喇叭嗰啲

三獎諗住每份$500budget,要諗20份

四獎類似安慰獎,budget每份$200,要諗100份

暫時淨係諗到風筒/鬚刨嗰啲

請出招
派現金
細獎(@$200)

百佳Coupon x5
惠康Coupon x5
HKTVMall Coupon x5
宜家禮券 x5

自己袋啦 仲諗 搞手咁辛苦
派現金好過on9禮物
另外有現金抽
Coupon
現金
大獎係與老闆共晉午餐機會券
1. 頭獎:
- 智能手機(約港幣8000元)。
- 平板電腦(約港幣5000元)。
- 智能手錶(約港幣3000元)。

2. 中獎:
- 高級餐廳用餐券(約港幣2000元)。
- SPA體驗券(約港幣1500元)。
- 短途旅行或酒店住宿(約港幣4000元)。
- 咖啡機(約港幣2000元)。
- 空氣淨化器(約港幣2500元)。
- 高端廚具套裝(約港幣1500元)。

3. 安慰獎:
- 百佳購物卡(港幣500-1000元/張)。
- Apple 禮品卡(港幣500-1000元/張)。

你呢啲工真係易做,你老闆請著你佢真係好善心
不過幾廢都好,你都肯出黎打工賺錢,唔似羅冠聰三十歲人都唔願意出嚟面對社會工作,日日打機等黃絲課金供奉
iPhone 不了
買部android 搞串個party啦
頭獎小米
二獎榮耀
三獎華為
三獎 - Sogo Coupon, 即影即有相機個類野喇...
大獎 雙門雪櫃
二獎 50吋電視
三獎 微波爐
四獎 老細親筆簽名相
即影即有掂喎 買5部先

唔該巴打
小家電、保溫杯之類 去豐澤行轉
個pool 有幾多人先
二百幾人抽百𡃁仔咁上下
柴米油鹽
夠實用
Condom,飛機杯,假撚,呢啲最切身最實際
鬼唔知咩 但我仲要喺呢個世界撈
Annual Leave 一日
Cash >>>> coupon.
抽annual leave
去log on買果d精品啦
早兩日見到d手作模型擺設
座枱冷暖風扇發熱咕𠱸
呢d都係300樓下
方便d人抽中唔岩,可以交換禮物再轉出去俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞