FC24 pro club 討論區(2)

201 回覆
2 Like 2 Dislike
新球會 ps5 pc 都要人
陣容:433
位置:中後場 cdm rb cb
傳法:傳控巴塞式足球全場逼腸,上腳
要求:一定嘅技術,因為我哋球隊啲人打開ut有一定基礎。有心想build up對強隊,開埋咪就最好
嚟緊會報fpc 同CC(內有20Win player)
tg:yin89867
絕對輕鬆玩

招多幾位差不多了

位置都係大家就下

https://t.me/+5y1W15dkvTxmNWI1
想問有無ching 中過item bug 用一場就無左對boot同眼罩
要搵識傳波hold到波嘅人
要求:一定嘅技術,因為我哋球隊啲人打開ut有一定基礎。有心想build up對強隊,開埋咪就最好
Yin:89867
tg :Yin89867
我有個 friend 係咁
無左眼罩
踢過一兩場
幾好幾好
又肯傳波
仲有冇位?
有玩開ut 唔獨食 可踢中場後場 有意加加
想問其實季後賽有咩用
好似話個成績會加球隊規模同提升ai,打完第一次季後賽見到閘定中堅有金狐狸
https://t.me/+3KqR24Y1RsNiOWM1

繼續

純粹得閒開下波
有無人知點搞隻人save唔到啲紋身
之前都仲改到 買左啲新既裝極打完一場就無哂
陣容:352
位置:ST cb  cam
TG:Yin89867
PS5
陣:4231 433
前鋒/翼 進攻好手
招中場 用波組織 控場
中堅 後防大將 單防強 提防線
節奏快 彈波準 用到波
有心打 出席率高 有咪
有興趣 pm psn
黎緊fpc cc
Tg:yin89867
我都好耐無玩,想加入
其實對方龍門出迎可以點應對
笠又得
Ball roll 過又得
細細力射又得
仲有無輕鬆hea玩 既球會可join?
Ps5 新球隊

位置  :lb cdm cb st

要求: 有基本功 高出席率 彈彈波做上去 節奏快 

比賽FPC

時間:2200-0200

有意今晚的安排
有無試腳心得??
今集試左6,7隊, 隊隊打左3場就 gg/ 師兄辛苦曬/ 呢度唔需要你/ 我地隊波無愛心/ 轉打NBA啦師兄

攪到準備又要睇心理醫生
打算下星期 去算命, 約個長沙灣鐵板神算問下, 黎緊有冇隊收我
踢好 d 先得架
師兄打開咩位?
防中
利申: 參加左自我探索課程, 去了解自己 工作崗位 合適咩位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞