FC24 pro club 討論區(2)

201 回覆
2 Like 2 Dislike
見過全隊99
最近先買 有冇優閒隊可以join?最好地波多D
TG: @dpmoon
你地隊波幾LV? 啲fans數好撚難升
3lv 琴晚上咗d2
似乎只要有一個電腦版用家,就可以令到全隊唔同機種玩家都變晒99…

crossplay幾時先會ban咗電腦版,玩club都要出cheat,太垃圾

恭喜你師兄 仲有7日衝埋上elite 打play off ,btw想問你ps4定5?
又咁講
全隊 99 無理由電腦人仔咁低分
可能我喺半場果時cap screen,不過之前遇過一隊都係咁低分

我意思係如果對面電腦係 99
照道理就似 pro club 最高難既電腦對手咁難守
正路無理由 6 7 分都無

我成日想知踢落對面係咪好屈先
跑得特别快,比佢撞一撞都會失平衡,五五波基本上都輸,撞又撞唔跌,一定要飛剷截停佢,多啲傳波小啲扭波都唔會話完全無得打
咁唔知啦
我都好期待對呢 d 99 人仔隊
有陣時對手唔勁無乜 feel
成隻game開唔到,咩沒有應用程式,連EA app都開唔到,有冇師兄都係咁
我有時要開2次先開到
有冇巴打絲打試過諗住買點數點知自己戇鳩買咗23版本
但又過唔返去FC 24 上晒官網都搵唔到佢哋個協助頁面同email
有冇巴打試過可以復原到?
哈哈哈見到之前啲燒味狗隊冇晒符真係開心
用唔到頭咪控定先抽爆個龍
係我隻中堅就算無金章都入少左波
請問有無隊招人?
主打cm(b2b) rw
已經100lv
又 buff 翻
club: 9Header 再次招人 哩次開始想搵固定位置一齊玩
https://discord.gg/ySeQdaZQ 自入
想問下有冇師兄同我到一樣問題
Down完之後入game係簡體字 又轉唔到繁體
得英文同簡體字揀 EA app本身係用緊繁體字

有冇師兄之點解決
有冇人依家踢 可以入我club : 9Header
https://discord.gg/ySeQdaZQ 自入
推 召集所有未有club嘅 pro club 玩家 一齊努力增進實力
可以入我club : 9Header
https://discord.gg/7JnyKkEE
有冇去過系統到轉?設定呢?
有無英國加拿大時間球隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞