美股認真討論區 MMMCDXXX

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
個市嘅人氣越嚟越低
T車跌咩??
CYBERTRUCK售價較原先貴5成唔係利好??
我發覺 上一代或者上兩代 (去到陳慧琳 楊千嬅 鄭秀文) 最多人播歌嘅女歌手, 應該係衛蘭
大家看破紅塵
G巴日日都係度..

炒飯巴唔見左
牛筋可能入晒CCJ, 而家喺出邊唱緊K yo 女
Elon自己話呢部野帶tsla 走入墳墓
大哥
個C而家唔知點
我喺度係要證明俾大家睇
真熊never die
d scam 升到扯哂旗
後悔廿幾蚊比人call走冇all in返
原來迪迪尼派返股息

不過得0.3
演算法我搞掂啦
不過又有另一問題唔係好明
1.張單揀左 隔夜交易
係咪張單正常trading hours 唔會執行?
2. 我見到有 隔夜交易
但無常規交易時間以外
係咪又要去後台搞預設

唔該
仍靜候著你說我別錯用神 甚麼我都有預感
然後睜不開兩眼 看命運光臨 然後天空又再湧起密雲

仍靜候著你說我別錯用神 甚麼我都有預感
然後睜不開兩眼 看命運光臨 然後天空又再湧起密雲

然後天空又再湧起密雲
大G都未PINK 冇咁快玩完既

一、年輕人的故事

從前,有位鄉下的青年讀了點書,討厭鄉村的生活單調,決定要去城裡闖世界。臨走時,他向村中的一個長者請教,長者給了他三個字的忠告:「不要怕」。並講好等他回來時還有另三個字相贈。三十年後,飽經風霜的青年帶著滿頭白髮決定還是回鄉村生活。回來時,得知當年的長者已死,心中悵然若失,正不知長者另外要贈的三字是什麼時,長者的兒子轉交給他一個信封,說是長者臨死前囑咐交給他的。信只有三個字:「不要悔」。

忠告一: 炒股可以說是全世界最刺激的遊戲。當你有機會進入這個遊戲中時,你一定要在心理上準備好:不要怕,也不要悔!
大G有冇聽KELLYJACKIE
咁個演算法都幾好用
但如果我set 18蚊入正股
開左演算會唔會18.5走去幫我入
short DIS
未用完 唔知 sor
#我愛你愛著你 就像老鼠愛大米 不管有多少風雨 我都會依然陪著你
我想你想著你 不管有多麼的苦 只要能讓你開心 我什麼都願意 這樣愛你
Unity fucking bullish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞