[公投] DSE 失敗者 HD都入唔番u 報HD既工無回音 係咪垃圾

65 回覆
2 Like 36 Dislike
[公投] DSE 失敗者 HD都入唔番u 報HD既工無回音 係咪垃圾

唔係 垃圾 正評
係垃圾 負評

可以留言解釋下點解 係垃圾/唔係垃圾
報咩工先
報咩工先

MTR ta,連interview都無
由第二步開始已經係
報咩工先

MTR ta,連interview都無

點解HR鐘意打電話多過email?
https://lihkg.com/thread/331399/page/1?ref=ios
咁邊間HR搵過你
垃圾到仆街
大家評分完請comment

我就係公投講果個人
垃圾到仆街

鬧還鬧
持平比意見先啦
垃圾到仆街

鬧還鬧
持平比意見先啦

兩次機會都上唔翻ugc 仲可以講乜?
垃圾到仆街

鬧還鬧
持平比意見先啦

兩次機會都上唔翻ugc 仲可以講乜?

我覺得自己睇圖睇數能力唔差
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

道理係我到!
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

道理係我到!

其實你話我垃圾開始我覺得唔使聽你講野
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

認真 出邊大把3.3-3.4 升唔到u 搵野做
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

都係果句,我覺得自己睇圖睇數能力唔差,唔明點解無interview
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

都係果句,我覺得自己睇圖睇數能力唔差,唔明點解無interview

低gpa
唔垃圾
好叻仔
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

睇到依到相信大家都清楚點解無interview
樓主試下仙女散花 總會有機會
但你HD應該有工作推薦 連學校推薦個d都無?
唔會憑哩啲嘢話你垃圾 又唔識你
唔垃圾
好叻仔

我都覺,樓上話我垃圾果班,我都覺得佢地垃圾
你係咪想我地安慰你讚你叻?
唔垃圾
好叻仔

我都覺,樓上話我垃圾果班,我都覺得佢地垃圾

你係我見過最醒目嘅人
你冇做錯
錯嘅係個世界
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

睇到依到相信大家都清楚點解無interview
樓主試下仙女散花 總會有機會
但你HD應該有工作推薦 連學校推薦個d都無?

根本冇咁多職位空缺
一早就請左人,再循例出下招聘
開始覺得樓主假膠
定我真心左
由第二步開始已經係

我HD都2.98有3架

你地入翻ugc就睇人唔來起人地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞